eilf150 Ben sadece ocean mummy kullanıyorum doktor decavıt ve magneral vermıs mıgdem bulanıyor degıstırcem
gunesveguney eilf150 D vitamini vermedi bana doktorum 20 haftalığım elenatal 2 multivitamin ve demir hapı kullanıyorum sadece
bebegimibekliyorum__ eilf150 ben sadece magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum haftaya gittiğimde takviye isteyeceğim ihtiyacım var ise
TugbaP eilf150 19.haftamdayım bende elenatal 2 kullanıyorum yanında demir ve d vitamini kullanıyorum. D vitamini için damla kullandım ama midem çok bulanınca doktorum d-colefor 2000lik hap verdi iyi geldi
Ceydaaas1 Eliffyamann Solgar demirden memnunmusunuz devletin karşıladığı demir ilacindan daha etkili değil mi
nur233 gunesveguney Bende şuan onları kullanıyorum d vitamini acaba şart mı çok aklıma takıldı 2 hafta var kontrole 🙄
Eliffyamann eilf150 yok hiç bulandırmıyor, zeytinyağı gibi tadı, bir puf sıkıp biraz su içiyorum üstüne
Eliffyamann nur233 banada vermemişti ben oğluma kullanırken kendimde puflatıyordum, doktorum iyi yapmıssın dedi, normalde de her yetişkinin kullanması gerekiyor özellikle kışın bence sizde başlayın
gunesveguney nur233 şart olsa verirlerdi diye düşünüyorum ya bana doktorum elenatal 2 yeterli dedi. D vitamini doğum sonrası depresyonun yaşanmaması durumunda da etkiliymiş o sebeple kontrole gidince bende sorcam doktora
Eliffyamann Ceydaaas1 evet çok etkili normalde hapla yükselmez benim demirim, serum takviyesi alırım ama solgar bir ayda olması gereken değere çıkardı
nur233 Eliffyamann O zaman kontrolde istemem lazım Bencede haklısınız kışın gerçekten gerekli teşekkür ederim 🌸
Sedset Kan ilacı günde 2 kere küçük şişelerden Omega çok iğrenç Magnezyum gün de 2 kere Kan sulandırıcı Tsh hapı D vitamini decolefol 😂😂 anneannem daha az ilaç içiyor benden 😂
tazeannesese Sedset merhaba hangi magnezyumu içiyorsunuz acaba. Ben ocean extramag kullaniyorum günde bir defa doktoruma sormayı unuttum iki defa kullanabilir miyim diye
tecrubeliiannee eilf150 demirim sınırda olduğu için feramat demir ocean multivitamin ocean d vitamini agrilarim oldugu icin magosit magnezyum
S1nbkr eilf150 aynı ilaçları bende kullanıyorum magneral toz vermişti midem çok bulandı hap olarak değiştirmesini istemiştim doktordan
TugbaP feynnur damlayı günde 8 damla olarak vermişti doktor ama ben kullanamayınca değiştirdik. 2000lik hapı haftada 3 gün içiyorum şimdi