moonlight41 Arkadaslar bu ay klomen aldm kullandm bugün biticek geç başladım malesef cig kabak çekirdeği aldim gebe kalmaya yardımcı oluyomus nasıl kullancam bilmiyorum benmi tuketicem eşim mi onu da Bılmıyorum yardımcı olurmusunuz
minnosbirkiz moonlight41 hayırlı olsun, ikinizde tüketin bence ☺️ biz öyle yapıyorduk, çayın yanına koyuyordum hepsini yiyorduk 😂 kendinizi bunaltmayın normal rutin hayatınızda nasılsanız öyle devam edin
Sedaccls moonlight41 ikiniz de aksamları tüketin biz eşimle tükettik çok şükür hamileyim yararı olduğunu düşünüyorum fındık kuruyemiş vs yiyin paketli gıdalardan uzak durun
Sendenbanakalan Sedaccls o kadar dogru konuştunuzki bnde bu fikirdeyim kimyasal ve hazır gıdalardan uzak duralım hepimizin saglıgı icin
moonlight41 Sedaccls her türlü cips gazli icecekler malesef ki giriyor evimize bi bakıyorum aksam kocamın elindeki poşeti bunlarla dolu çöpe de atamıyorum mecbur yiyoruz diyorum sokma eve yine alıyor 😏
Sedaccls moonlight41 evet maalesef biz her gün yiyoduk sonra haftada 1e döndürdük kuruyemiş de sarıyor bir de onu deneyin allahım insallah en kısa sürede hayırlısı ile size de nasip etsin