beyzanur99 Merhaba arkadaşlar iki doktor arasında kaldım sizler hangi doktora gidiyorsunuz fikirlerinizi almak istiyorum
Nurrrrtek beyzanur99 canım bende Konya’dayim çok yakın bı arkadaşımin doktoru rengin hanimdi çok memnundu doğumunda da bı sorun olmadı ilk bebegini doğum esnasında kaybettmisti onun için çok araştırıp rengin Karatayli yi bulmuştu çok memnundu Medicana hastanesinde diye biliyorum ben tabiki tercih senin sağlıkla al inşallah bebeğini ♥️
Anonymouse beyzanur99 Rengin hoca gidiyorum. İlk gebeliğim, memnunum oldukça ilgili, kafama takılan her şeyi sorabiliyorum uzun uzun muayene ediyor bebeğin her şeyine bakıyor. Çok güleryüzlü bir doktor enerjisi bile yetiyor bana.
beyzanur99 Nurrrrtek ay çok teşekkür ederim yanıtladığınız için ben de rengin hanıma daha sıcak bakıyorum ama memnun olmayan da var diye duydum o yüzden bir sormak istemiştim
Dilaratass Ben aysel kamere gidiyorum suan 3.gebeligim ilk iki cocugumu da o dunyaya getirdi ben cok memnunum kendisinden
beyzanur99 Dilaratass benim eltimde ona gitti ama doğumu çok zor oldu o yüzden bir önyargı oluştu bende
beyzanur99 Anonymouse cevabınız için çok teşekkür ederim ben de kesinlikle rengin hocayı düşünüyorum artık haftaya gideceğim inşallah 😌😌😌
beyzanur99 Anonymouse inşallah bakalım gidince göreceğim cinsiyet için asıl gitmeyi düşünüyorum inşallah görünür 😆😆
Anonymouse Benim 12.haftada tahminde bulundu ama eşya vs almayın dedi 16-17.haftada da kesinleştirdi 🤭 Hatta kağıda yazmasını istedik 🤭
beyzanur99 Anonymouse yaaa ciddi misinizzz ben de 17. Haftada gideceğim ve kâğıda yazmasını istemeyi düşünüyordumm🥹🥹
beyzanur99 Anonymouse ne güzel olmuşşş cinsiyeti hissetiniz mi peki detaylı yaptırdınız mı sonrasında
Anonymouse beyzanur99 Tabi ki gebeliğimi öğrendiğim an erkek hissediyordum ve şimdi oğlum olacak 🙈 Detaylı da yaptırdım eveeet
beyzanur99 Anonymouse ayyy sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok sevindim ben hep erkek çocuk hissediyorum ama burada kız diyenlerde oldu tahminlerde çok meraklanıyorum o yüzden 🥹🥹🥹
Anonymouse beyzanur99 Tahmin tutar tutmaz çok takılma bence en iyisini doktor bilir, Allah sağlıklı bir bebek versin size 🌸