Bornin2025 Merhaba bingölde kadın doğum doktoru arayışındayım . Ayrıca doğum tecrübesi olan var mı Bingöl için
superstar_00 Bornin2025 Mediva’da Yunus Hoca var, Özel Bingöl hastanesinde Engin hocayı öneriyorlar Devlet Hastanesi nde Tugba hoca ve Neslihan hocayı öneriyorlar.
superstar_00 Bornin2025 Devlette GHAITH HEJAZI hocayı ve Neslihan Dişçioğlu alanında iyi doktorlardır.
gezentianne superstar_00 Mediva’da Yunus Hoca var, Ayy kendisi benim ilkokul arkadaşımn Bingöl yazınca bakayım dedim tavsiye eden olunca da sevindim🥰😀 @Bsr_1
Bsr_1 superstar_00 superstar_00 ghaith hoca çok bilgili diyorlar ama maalesef devlette de yoğunluk inanılmaz çok o yüzden çok az ilgi var herkes aynı anda odaya dalıyor bir kez gittim mecbur kalmasam gitmem sanırım
Bsr_1 Ben yunus hocaya gidiyorum doktor iyi fakat hastane yetersiz gibi pazar günü de hastane bildiğim kadarıyla kapalı yani acil bi durumda kime giderim bilmiyorum
superstar_00 Bsr_1 GHAITH HEJAZI hoca Bazen akşamları saat 6-7 gibi randevu açıyor O zaman sessiz sakin oluyor.