AysenTpbs Laviniazuzu 39+1 de doktor açılma muayenesi yaparken bebeğimi uyarmak istedi kilomuz önde gidiyor çünkü neyse o gece nişanım geldi 2 gün oldu hala ses seda yok. İlk doğumum ve sancılarımın kendiliğinden gelmesini çok istiyorum, artık hiçbir şey yapasım gelmiyor. Kitap bile okumak istemiyorum. Belirsizlik yoruyor gerçekten… Bu arada muayene sırasında 2.5 3 cm açılma var dedi.
Laviniazuzu AysenTpbs sizin açılmanız baya varmış yakındır gelmesi. Evet insan kendi ağrılarıyla doğuma gitmek istiyor sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻
AysenTpbs Laviniazuzu Öyle diyorlar ama bebeğim yukarda, su gelmedi, sadece küçük adet sancılarım var. Tek belirtim nişan :( artık beklemekten ve beklerken bebeğimin kilosunun artması beni tedirgin etti. Normal olsun istiyorum malum…
ZEYNEPPARS_LN O gün 3,4 saat sonra doğum yapmıştın ama benim sancılarım vardı doktora gittiğimde 6,5 santim açılmam vardı şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum
birkizanneesi Laviniazuzu o bende de var şuan hele bebeğim hareket ederken daha çok baskı oluyor kaçıncı hafta dasınız?
ikincibezelyeayak Laviniazuzu 36+5 gibi nişan geldi. 38 2 de doğurdum Açılmalarınız başlamış gün gün açılır hareketli olmanıza vs bağlı olarak degısır
Laviniazuzu ikincibezelyeayak doktorumda 24 saatle 1 hafta arasında doğurursun bol bol hareket yap dedi ama daha 37 haftalık bile olmadık erken gelirse de sağlıkla gelsin inşallah
ikincibezelyeayak Laviniazuzu 10 gunude bulabilir demıstı benım dr um. Bence 38 civarı gelir en geç . Uykunuzu güzel almaya dikkat edin bol bol enerji toplayın. Uyanık vakitlerinizde günde en az 1 st yürüyüş yapın. Asansör degıl merdiven kullanın . Açık havada bol nefes egzersizi yapın. Normal doğumda en en en önemli şey nefes almayı becerebilmekmıs ben doğurunca anladım. İns çok kolay sağlıklı bir doğumunuz olur