Acelya11 Prenseslerim_ yaman isminin anlamı biliniyor kullanılıyor nasıl bşle bile bebeklerine koyuyorlar nasıl işaretliyorlar anketten aklım almıyor
Prenseslerim_ Acelya11 Yaman" ismi, Türkçe kökenli bir isim olup genellikle “yiğit”, “kahraman” veya “güçlü” gibi anlamlara gelir. Bu isim, cesaret, kuvvet ve böyle yaziyor google
Acelya11 Prenseslerim_ tabiki oğluna fena demek ister misin? Geçen biri minel dedi cennette bişeymiş google uydurmuş yine anlamı olmayan edat gibi bir isim dedim ona göre koyun kızınıza den dan demek kim ister kadın beni engelleyecekti uyardım diye 😁
Acelya11 Prenseslerim_ şu googlede yazan herşeye inanmayalım lütfen her isme cennetten inme gibi yalanyanlış şeyler yazılıyor Yaman ı sizde biliyorsunuz ki fena demek kötü anlamda kullanıyoruz ne yaman adam diyince ne cesur ne yiyğit mi anlıyorsunuz yoksa şeytana pabucunu ters giydireb yaklaşılmaması gereken bir tip mi
Prenseslerim_ Acelya11 cok tesekür ederim bilmezdim .google bakiyorum nerden öreneyim baska canim ALLAH razi olsun
Prenseslerim_ Acelya11 Cok tesekür ederim 🌷ben bilmiyordum valla , begendim google baktim anlami güzel cikinca oylamaya koydum🪷