Merhaba hanımlar, ben ilk gebeliğimde o meşhur yağları kremleri kullandığım halde catladim. Özellikle doğum sonrası çok kötü oldu. İkinciye hamileyim ve kara kara düşünmeye başladım. Zaten çatlak var surmesem mi.diyorum, ama daha kötü olursa diye de endişeleniyorum. Öneriniz nedir?
Çatlak (ikinci gebelik)
Ozgekiz çatlağınız varsa bile gebelikte cilt kurumaya meyilli oluyor. İyice artış göstermemesi için mutlaka uygulayın bence
dilaradoyan ben başlayayim şimdiden o zaman🤦🏻♀️ sonra kilo verir şöyle bir 360 germe yaptiririz, tertemiz 🤭
ben de bi oil lierac falan kullandım hic bi ise yaramadı çatır çatır çatladım simdi ikinci gebeliğim yeni bi bilgi edindim organik shea yağı alıcam sadece onu kullanıcam hem baya gidiyomuş çok yağlı olduğu için hem de cilt bariyerini koruyup yeniliyomuş çatlak oluşmuyomuş
ipekveatlas bende shea aldım 18.haftamda başladım 24.haftadan sonra da Lierac ve ekstra bi kreme daha başladım 28de çatladım göbek altımdan 😂 ama yinede kullanıyorum şimdi sarı kantarona başladım belki görünümü azalır diye
ipekveatlas aaa alayim ben de… Aslında ben ilk gebeligimde çok catlamadim yani göbeğim.buyurken catlamadim. Bio oil, lierac kullandım ama doğumdan sonra devam etmek gerekiyormus 🤦🏻♀️ dogurmadan önce bir iki kırmızı çizgi vardı yan taraflarımda. Sonra harita 🥹
- Düzenlendi
Benimde basen bölgelerim hep çatladı kırmızı mor mor yeşil yeşil görünüyor dokununca acıyor bide daha 21+3teyim çok kiloda almadım göbeğimde Bi şey yok hindistan cevizi yağı kullandım 😮💨😮💨