Annekiziiveeoglu Nasıl gidiyor kızlar neler yapıyorsunuz bu haftada açılması olan var mı? Bu haftadan sonra mı açılma başlar acaba
seyma0661 Annekiziiveeoglu daha hiç açılma kontrolü yapılmadı bana. Onu elle mi bakıyorlar yoksa ultrasonda yada nstde sancı görünce mi açılmayı anlıyorlar?
deletedmom43191 Annekiziiveeoglu açılma son günde bile oluşur ama bana doğumdan önce hiç açıklık kontrolü yapılmadı 😅😅😅
Ozgekiz Annekiziiveeoglu ben o haftada doğurmuştum, inşallah bu gebeliğim daha uzun sürer sağlıcakla diye de ekleyeyim. Elle muayene ediyorlar açılma için😊
Annekiziiveeoglu seyma0661 vajinal muayene yapıyorlar genelde özel hastaneler 37. Haftada öylelik anlaşılıyor
Annekiziiveeoglu Mryucts bende artık merdiven deneyeceğim günde iki üç kere onun harici dediğiniz gibi çömelme hareketi. Aslında evde sürekli eğil kalk çömel sürekli hareket halindeyim ama açılma olmamış şaşırdım
Annekiziiveeoglu ShutUp ayy inşallah gelir bir an önce. Gelmezse suni ile başlatacaklar mı 41e kadar bekletecekler mi
Annekiziiveeoglu deletedmom43191 ilk gebeliğimde banada yatış verilmeden evvel yapıldı ve doğuma girdim. Bunda özel hastane oldugu için bir bakalım dedi
ShutUp Annekiziiveeoglu pazartesi kontrolüm var kendim isticem suni sancıyla doğurmayı onunda direteceğini sanmıyorum kabul eder büyük ihtimalle