Gamzebensen Kızlar merhaba fetal DNA testi yaptırdım 1 hafta sonra aradılar beni kanınızda bebegın DNA’sı yok denildi tekrar verdim kan size de olduğu bu durum bebişimde sorun yoktur ınsallah🥹
Anonim111 Gamzebensen Gebelik haftanız biraz erkendir henüz anne kanına karışmamıştır bebek DNA’sı. Kaçıncı haftada verdiniz kanı
nida32 Gamzebensen bende bu sorun olmamıştı ama kan alırken bunun olabileceğini ve tekrar alım yapmak gerekebileceğini söyleyip bilgilendirmişlerdi. kötü bir şey gelmesin aklınıza :)
Ayse3434ay Gamzebensen en az 10 haftalık olman gerekiyor bırde ıkı tüp almıştı benden bazen yeterli gelmıyor kan
Ayse3434ay Gamzebensen en az 10 haftalık olman gerekiyor bırde ıkı tüp almıştı benden bazen yeterli gelmıyor kan
Ttugbablgn-77 Gamzebensen merhaba bnde 12. Haftamda verdim henüz sonuç gelmedi sizin kaç günde çıktı ben 7 şubatta kan verdim
Gamzebensen Ttugbablgn-77 Ben 2. Ye kan verıyorum 13 haftalıkken verdim ılk tüpü 2. Yi 14 haftalıkken verdim hala bekliyorum yarın tam 1 hafta olacak vereli kanı
Gamzebensen momkrm19 momkrm19 firma ismini bulmuyorum doktorum onarmıştı istanbuldan bir yere gıdıyor
Ttugbablgn-77 Gamzebensen 10 iş gününde çıkıyor sonuçlar dendi ama benimki geçti hala bekliyorum ikiz benimki ondanmı dicem ama ilk başta 10 gün dediler ayon 7 sinde verdim