rozamomy Dün kontrolde açıklık falan yoktu, sabahtan beri sancılar girip cikiyo şiddetlendi de gitgide. Ne zamana kadar beklesem acaba. Su, kan falan gelişi yok
hanimiys rozamomy 7 8 dk az benim bildiğim haftanızda tamamlanmış doğurursunuz falan Allah muhafaza doktorunuzu bilgilendirin isterseniz
Snd_dzgn23 rozamomy benimde geceden 3 cm di ertesi akşama 7 cm le gittim bi gidip görün en kötü eve geri gönderirler cnm Allah bir avazda kurtarsın😍
Mervecimmm rozamomy eviniz hastaneye yakınsa az daha bekleyebilirsiniz ama uzaksa yola koyulun derim.
Mervealya1992 rozamomy açılma olmasada sancın baslamıs cnm suni verebılırler hafi hayrlısı olsun ınsallah acılmad olmuştur
rozamomy hanimiys Snd_dzgn23 Mervecimmm Mervealya1992 Edizhr deletedmom43191 Dün hastaneye gidince 4cm açılmam vardı kızlar dün akşam doğum yaptım 🥹 doğum rahat geçti ama çok kesim ve dikişim var çok zorlanıyorum ama o da geçecek inşAllah 🙏🏻🌸
Mervecimmm rozamomy hadi geçmiş olsun Allah analaı babalı büyütsün. Zor olan kısmını atlattın bundan sonra her şey daha kolay ve güzel olacak.
Sara_halil_0101 rozamomy gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlerin başına hayırlısıyla
Snd_dzgn23 rozamomy geçmiş olsun canm gözün aydın 🌸 bebeğimle güzel sağlıklı bir hayatınız olsun inşallah
Mervealya1992 rozamomy süpper Allah bagıslasn benfe yarın sezeryan dogumum var lohusasın banada dua et agrısız kolau atlatimmmn🤲🏻🤲🏻
Edizhr rozamomy yaa gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰 sanada geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsin