MomBse Suyum geldi beklemeden gitmek istiyorum bebeğim pek hareket etmiyor böyle mi oluyor rahim kasıldığı için ama adet sancısı gibi belim ve kasıklarıma giren ağrılarım var dua edin arkadaşlarım kolay ve hayırlı bir doğumum olsun hayırla sağlıkla kavuşayım miniğime🤲🤗
OgretmenEva MomBse suyunuz geldiyse son hazırlıklarınızı yapıp hastaneye gidin, Rabbim bir avazda sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻💕
Sulesultan MomBse Rabbim ağrısız sancısız bir nefeste kurtarsın sizi, suyunuz gelince evet bir an önce gidin derler doktorunuzu arayıp, duş almamak da gerekiyor sanırım 😑
MomBse TugceSenelKavak Yezdan Hrycebeci Roseyaman Allah razı olsun hepinizden normal doğum diye girdim saatlerce suni sancı cektim suyum fazla diye suyumu boşaltmaya baya uğraştılar 8 cm açıkla spinal sezeryana girdim elhamdulillah bebeğim de bende sağlıklıyız ama çok zorlandım her ikisinin de ağrısını sancısını kat kat yaşadım hayırlısı neyse hep onu istedim inşaAllah en yakın zamanda hikayemi paylaşırım🙏
MomBse Allah razı olsun hepinizden beklemeden gidiyorum evet hastaneye duşta almadım hayırla çıkmak nasib olsun inşaAllah 🤲
Yezdan MomBse rabbim saglikla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallh dizinde sağlığınız yerinde olur Doğum hikayenizi okururz 😊
TugceSenelKavak MomBse sağlıkla kucağınıza alın inşallah bir avazda kurtulursunuz 🙏🏻 Kaçıncı haftadasınız ?
Hrycebeci MomBse kuzum allahım yardımcın olsun önemli olan sen ve bebeğin sağlıgı. Suyun fazla diye mi sezeryana alındın ben anlayamadım ama