caglaoztrk Nasıl bir şey alınmalı ilk başta,kimisi elektriklilerden memnun kimisi manuelden. Cesaret edip de alamadım henüz bir şey bulunsun kenarda istiyorum 🥲
Madam27 caglaoztrk elektrikliler iş görüyor ama ben size bi tavsiye vereyim doğumdan sonra hastane tipi süt sağma makinası kiralarsanız ilk etapta çok faydalılar elektrikli olanlar yüzeysel sağıyor hastane tipi olanlar direkt süt kanallarnı açıyor bi araştırn isterseniz
Mervecimmm caglaoztrk ben lansinoh elektrikli kullanmıştım çok memnun kalmıştım 2. Bebekte de onu kullanacam inşallah
Melek255 caglaoztrk ben hem giyilebilir aldım hem elektrikli kesinlikle elektrikliyi öneririm. Elektrikli memeyi boşaltabiliyor ama giyilebilir yüzeysel sağıyor. İkisinde aynı ml sütü elde edemiyorum ben mesela.
Ozgekiz caglaoztrk ben mamajoo çift kullandım ama tek.alsam da olurmuş. Şimdi kompakt olanlar var ya, sütyenin içine koyuyorsun. Onlardan denemeyi düşünüyorum da bilmiyorum alır mıyım 😊
dunnobeck Ben avent aldım elektrikli ama giyilebilirlileri de çok öneriyorlar. Henüz kullanmadığım için yorum yapamayacağım maalesef ama avent güzel görünüyor bence
newmommmyy2 Madam27 merhaba bende kiralamak istiyorum ama nerden kiralıyorsunuz acaba ezcaneleremi sormamız gerek yoksa internet sitesi falan varmı?