Rfrf Kızlar ikiz bebeklerime 31 haftalık hamileyim ve hala isim bulabilmiş değilim. Bir kızım bir oğlum olacak nasipse. İsim önerilerini yazabilirseniz sevinirim. Herhangi bir uyum kaygım yok.
Nisan35 Rfrf ikiz öğrencim var bir kız bir oğlan isimleri emre ve Eliz ve okadar tatlilarki😊 ikizlerim olsaydı isimleri hazır olacaktı 😂
srpl1515 Eliz EdiZ Ece Efe ya da Ege Yeliz Yağız cemre Cem Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
Rfrf Glnazz bende zorlama uyumlu isimleri sevmiyorum. Uyum derdim yok hatta ama isim bulmak gerçekten zor. Hem anlamlı olsun hemde ilerki yaşamında kullanımı kolay bir isim olsun istiyorum
Rfrf Sarenry kız için miray ismine bende çok sıcak bakıyorum ancak erkek için hala içime sinen bir isim bulamadım
tugba_kck_1987 Benim bebelerde biri kız biri erkek. 13 sene sonra oldu isimleri daha yıllar öncesinde vardı oğlan HAMZA olcak kız ELİF olacak uyum aramadık anlamı hayatlarına surur etsin istiyorum. H.z hamza gibi davasına islama dinine peygamberine bağlı bi müslüman olsun istedim. Elif gibi dosdoğru dimdik ilk ve en önde olsun istedim. Rabbimde razıysa inşallah koyucaz