Aselminadlge Kızlar bu geniz akıntısı beni mahvedecek artık. Nasıl geçecek ne yapmam lazım 🙍🏻♀️ Midemi alt üst ediyor
Hilossss Aselminadlge bende aynı durumdan müzdaribim bi ara nane limon bal karışımı içiyordum şimdi oda fayda etmez oldu şuan gebiz akıntısı yüzünden bulantidan ölcem
Aselminadlge Ozge1008 ya bende içiyorum da canım bazen duruyor bazen tekrar başlıyor işte anlam veremiyorum
Ozge1008 Aselminadlge suyu bayağı sıcağa yakın içtim ben canım. Tamamen geçmedi ama eskisi kadar midemi bulandırmıyo. Bulantı için ilaç içiyorum dayanamayacak gibi olursam
Aselminadlge Hilossss bende aynı durumdayım. Normalde geçmişti ama birden bire tutuyor sinirim bozuldu. Doktor Gargara verdi ama bogazına kacırma dedi korktum kullanamadım. Sürekli geçsin diye bişeyler yiyorum 😏
Hilossss Aselminadlge valla keşke biseyler yiyebilsemde geçse canim 1 tabak yemeği saatlerce yiyemiyorum 2 kaşık al 1 saat bekle bu ara öyleyim
Aselminadlge Hilossss bende yemek yiyemiyorum ama eksi elma falan ye canım biraz Da olsa rahatlatıyor