Birikii 18 haftada herşeyleri hazırdı bile. Bence başlayın artık alınacak o kadaar çok şey varki hem maddi olarak zor olur birdem hem alınacak çook. Hiç birşeyi son aylara bırakmayın son aylar çok ağırlaşacaksınız şimdiden yapın bitirin içinize sinsin son aylar yapamazsınız
Ozlemerikci543450 Pparla bu modelin puseti de var ben bunu çok beğenip mağaza da da baktım fiyatı çok yüksek gelmişti 34 bin civarı şimdi pusetleriyle 24 e geliyor ilerde tek çocuk içinde kullanılabiliyor olması avantajlı geldi mutlaka bakın ❤️
Suavage_mom Tuba123456___ abartma bacım sen de 30. Haftada çantanın hazır olması lazım ikiz gebeysen hele hele
Suavage_mom Pparla evet ve ileride 2. Ele de satabilirsin ayrı ayrı bilmiyorum altlı üstlüğü sevemedim ben bi türlü
asafmom-22 Suavage_mom Aynı haftalardayız bende ikiz bekliyorum şimdiden biberon emzik gibi ufak şeyler başlamayı düşünüyorum şuan bile yürürken zorlanıyorum 25den sonra daha zorlaşır ağırlaştıkça🥰 Gerçi bir çoğu netten alınacak 😀
Parilti007 Ben 24 gibi tamamladım alışverişimi, ikiz olunca biraz temkinli olmak lazım diyerekten. Şimdi 32ye girdik, yarına da hastane çantamı hazırlayacağım artık. Sağlıkla gelsin minikler 🌸
Suavage_mom Parilti007 ben de 25 den sonra beşiği falan alırım da şöyle kılık kıyafet ince eksiklere başlamalıymışım onu anladım 🫶🏻
Faysispicey Yonca59 16.haftalık olduk bugün şükür yok ama zaten varsa da 16 dan sonra ortaya çıkıyormuş hem perinatolog hem kadın doğumda takip ediliyorum. 15 de bir kontrol dendi tek yumurta olduğu için
Pparla Ozlemerikci543450 hayır gidemedim indirim ne zamana kadar geçerli acaba bilginiz var mı modele internetten baktım çok hoşuma gitti