Parilti007 Hamileliğin sonlarına yaklaştıkça cildimin daha da kuruduğunu fark ediyorum 🥹 yağları günlük kullanmak rutinime girdi artık. Siz neler yapıyorsunuz ne önerirsiniz güzel anneler 💕
Minnakpopus Parilti007 vücudumu yağlarken cildimede sadece Hindistan cevizi yağı ve soğuk saf gül suyu kullanıyorum ben
mervemurat16 Parilti007 yaz kış farketmeden güneş kremi kullandım ondan mı bilmiyorum hiç lekem olmadı vücudumuda nemlendirdim devamlı o yüzden aşırı çatlamam olmamıştı.Nemlendirme çok önemli cildi vücudun bütün yağ dengesi falan bozuluyor çünkü
Parilti007 Minnakpopus gül suyu bende alerji yaptı hamileliğimde yoksa çok seviyordum rahatlatıyordu aslında 🥲
deniz_95 Parilti007 😂😂😂😂 ya şaka bir yana da cildim yağlı olduğu için nemlendirici kullanamıyorum zaten😩
Minnakpopus Parilti007 evet bende özellikle banyodan sonra buz gibi sıkıyorum cildimi sıkılaştırıyo rahatlatıyor. Acaba kullandığınız ürünle alakalı olabilir mi bazıları hakiki gül suyu yada yağı olmuyo
Talentedmom Parilti007 mutlaka içerisinde farklı bir şeyin olmamasına dikkat edin ve her gün değil aralıklı kullanın
Parilti007 Minnakpopus olabilir ama hep kullandığım üründü ben hamileliğe bağladım belki başka alıp denesem düzelebilir 🤔
Minnakpopus Parilti007 yinede riske arma boşver 🫣 doğumdan sonra devam edersin baktın yine allerji yapıyor demek cildinle alakalı sağlık olsun
Eemmyy deniz_95 bildiğinizin tam aksine yağlı ciltler de nemlendirici mutlaka kullanmalı. Tek dikkat etmeniz gereken nokta nemlendiricinin su bazlı olması😊
mervemurat16 erikarpuz missha nın su bazlı güneş kremini kullanmıştım hemen emiyor kremi yüzünüz su bazlı olduğu içinde yağlı veya karma ciltler için çok uygun
Parilti007 mervemurat16 ayy ben de missha kullanıyorum biraz geç keşfettim ama mükemmelmiş cildi de bebek gibi yapıyor 🫶🏻 renk tonunu eşitleyen pembeliyi kullanıyorum ben de
Parilti007 Snd_dzgn23 ben kullanıyorum her krem serum kullanılmıyor ama doktorunuza sorun benimki birkaçının kullanımını yasakladı