Hasret18ayaz Annekuzusu06666 evet bendede var ama korkulacak birşey değil hicbirsey hissetmiyorsunuz ilk kurtajimda diri diri yapılmıştı hiçbir iğne anestezi almaistim o bile zor değildi
Annekuzusu06666 Hasret18ayaz yok kuzum ben ilkinde diri diri oldumda canımdan can gitti o yüzden şimdi genel anestezi istiyorum korkarak da olsa
orkidemm_ Annekuzusu06666 hayır canım ye sen illa kürtaj diye diretme gerek görülürse ol yoksa kendin düşürmen belki daha iyi olur ayrıca kürtajın acelesi yok seni zehirlemez yani ertesi günde olabilirsin
Annekuzusu06666 orkidemm_ özel deki doktorum da seni zehirlemesi küçük dedi bakalım bende bekliyorum zaten
Annekuzusu06666 mucizemom8 sadece uyku ilacı gibi bişey veriyolar sanırım tam anestezi değilde arkadaşım diyor ki ben 10 dakika anca kaldım
mucizemom8 Annekuzusu06666 bilmiyorum canım bana anestezi doktoru serum dan iğneyle verdi zaten Kisa bı işlem hemen uyandım bitmişti uyanınca çok hafif baş dönmesi oluyor ondan da korkma hemen geçiyor zaten
mucizemom8 Annekuzusu06666 çok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına alacağın evlat versin inşallah 🤲
mucizemom8 Annekuzusu06666 benim ikinci de çok ağrım vardı sancım vardı ama düşmedi mecbur kürtaj oldum
mucizemom8 Annekuzusu06666 evet canım çok sürmüyor inan ki korkutma kendini korkulacak bişey yok ben iki defa genel anesteziyle oldum ben de ilkin de çok korkmuştum ama korkulacak bişey yok mus
Annekuzusu06666 Elacihangir evet kuzum bi oğlum var üç yaşına girecek Rabbim nasip ederse çok kötüyüm
Annekuzusu06666 mucizemom8 kuzum bana kanama olmadan almam dedi beklenebilir dediği için beklemek zorundayım
Annekuzusu06666 mucizemom8 inşallah canım çok teşekkür ederim anestezi almadan olmaktan daha iyidir eminim
mucizemom8 Annekuzusu06666 tabi canım benim tamamen belli oldu gelişimi durdugu ondan sonra kürtaja karar verildi kanamayı da doktor başlatti bekleme süreni bekle tabi ki canım
mucizemom8 Annekuzusu06666 o çok acılı diyorlar ya bende ilk korktum doktora uyutmadan yapsanız dedim olmaz dayanamasin dedi korkulacak bişey yok demişti öyle de oldu
Annekuzusu06666 mucizemom8 bana haftaya perşembeyi bekle dedi kuzum sağlıksızsa zTen kendi düşer dedi
Annekuzusu06666 mucizemom8 evet dayanılmaz bişey ben iki defa oldum anestezisiz korkudan ama herşeye bedeldi ağrısı o yüzden şimdi korksam da anestezili olcam allah izin verirse bi oğlum var onun için ayakta kalmak zorundayım buda Rabbimin imtehanı ne deyim