Baby_B Muayenem bugundu kizlar 36+0 ız Kilo 2800 boy 48 cmmis Hurma yiyebilirsin dedi doktor abartmadan ama Günde 2 tane ile basladim Bebisin kafasi asagidaydi dahada inmis Normal dogum icin bekliyoruz Sizde durumlar nasill
Baby-ES Baby_B 32+0 da gittim en son geçen hafta yani, 1850 kg 43 cm di, birazcık kilo alması gerekiyormuş gibi düşünüyorum aynı haftalarda 2kg ı geçenler var çünkü 🥲 ve daha dönmemiş, umarım 36ya kadar döner bizimki de 🥲
mervemom24 Baby_B bizde bugün tam 36 yız dün kontrole gittim 2700 dü kilosu boyunu bilmiyorum dün düzenli sancım çıktı nts de bebek doğum pozisyonunda ve normalinden aşağıda ama daha kanala inmemiş 1 hafta 10 gün içinde olabilir dedi doktorum bekliyoruz bakalım hayırla sağlıkla gelsinler
Kayra48 Baby_B bende bugün 36 oldum 🤗 10 marta gün verdi doktorum sezeryan için sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Yenigebes Bende bugün 36yım perşembe kontrolümüz var edt riskim var ama iğne falan vuruldum bebeğim ilerde gözüküyor en fazla 38e kadar dayanırmış gibi geliyor
Baby_B Yenigebes ciger gelistirici mj vuruldunuz? İnsallah zamaninda gelsinler Bende 38 de gelir gibi hissediyorum
Beybyi Ben en son gittiğim de 2 kiloydu 32. Haftasında. Şuan 35 haftalık 6 Mart ta kontrolüm var bakalım o zaman kaç kilo olmuş olacak ama agirlastim kalkamıyorum uzanamiyorum yoruluyorum hep uykuluyum
Baby_B Baby-ES her bebegin kilosu farkli kiyaslamayin Son haftalarda hizli hizli aliyorlar kiloyu Bizimki 31 de dönmüstü İnsallah sizinkide döner daha vakit var
Yenigebes Baby_B evet 2 doz +nidicard 38 gibi gelirse inşallah bende bekliyorum gelmezse sezeryan olmak istiyorum dayanacak gücüm kalmadı artık
mervemom24 Baby_B evet gerçekten öyle bizimki geçen hafta gittiğimde 2200 dü bu hafta 2700 olmuş bir hafta da 500 gram almış çok hızlı alıyorlar son haftalar hiç takılmayın
Baby_B mervemom24 saglikla gelsinler☺️☺️ Bende doktor asagida diyince heyecanlandim Önümüzdeki 2 hafta beslenmemi biraz daha düzenleyecegim Kilo almasi icin biraz☺️
Baby_B mervemom24 1 haftada 500 gram masallah iyi almis☺️😁 Benimki 34+0 da 2450 idi 36+0 da 2800 cikti☺️
mihraninannesi55 Baby_B Merhabalar 36+2 yiz kızımla🌸✨ Kilomuz 2853 olmuş boyunu söylemedi. Baş aşagı pozisyonda ama kanala henüz inmemiş nst de çok az sancım çıktı Normal dogum odaklı gidiyoruz Çatı muayeneside yaptı persembe günü biraz kendimi kastığım icin sonrasında ağrım oldu ama herhangi bir lekelenme vs birsey gelmedi.. Açıklığın henüz yok dedi Hurma ve ananas yiyebilirsin dedi pilates yapabilirsin dedi Heycanla bekliyorum geleceği günü 🌸💗 Hepimiz sağlıcakla alalım kucagımıza insallah
Baby_B mihraninannesi55 saglikla gelsinler insallah Cati muayenesi cumartesi olucak bizimde 37.hafta olmus oluyoruz bakalim