Ballisutt27 Kızlar 36+4 ten selamlar😊ne durumdasınız her şeyiniz hazır mı? Kızlar şunu da ekle diyeceğiniz bir şey varsa ekler misiniz Bebek için; Hastane çıkış seti +1 bez bir hurçta 2 tane yedek 5li hastane çıkışı 1 adet yedek penye battaniye + peluş kalın battaniye Islak mendil + temizleme pamuğu + 12 tane bez + 2 tane alt açma örtüsü Puset ve puset örtüsü Kendim için; 2 tane pijama takımı 2 tane emzirme atleti 6 tane hasta bezi 4 tane çorap ve 1 adet külot 4 tane göğüs pedi( lazım olur ya da olmaz koydum) 1 tane el havlusu + banyo havlusu 1 tane rulo peçete terlik -göğüs pompası(yine yanımda bulunsun istedim) Eşim için terlik ve 1 tane pijama takımı koydum.
Girlmama Ballisutt27 allahım şükürler olsun yarabbim diye miro miroo bende bugün başladım dolabı temizleyip kıyafetleri yıkamaya 35+6 haftalığız siz siz olun 30. haftada her şeyi bitirin çok zor oluyor sonra
keyfimin-kahyasi-misin Ballisutt27 kendin için hst çıkarken daha rahat hissedecegin biseyler daha oneririm
Ballisutt27 Gizemnurnr o olmasada olur bence ben ilk gebelik olunca yanımda bulunsun dedim ama kullanmam büyük ihtimalle
Ballisutt27 Girlmama yıkayıp ütüleme işlemini ben 30.haftalarda bitirmiştim dediğiniz gibi ağırlaşılıyor son zamanlarda ama ben şükür hala dinç hissediyorum Haftaya da hastane çantasını hazırlarsın
Gizemnurnr Ballisutt27 benimde ikinci gebeliğim göğüs kalkanı koydum yara olmasını bir tek kalkan engellemisti hemen attım çantama ama gümüş olandan değil silikonlu olanlardan
Ballisutt27 Gizemnurnr ya ben almadım ondan lansinohun göğüs ucu kremini şimdiden kullanmaya başladım yumuşaması için ekstra yine gerek var mı sence ona
birkizanneesi Zıbın yok Hemşireye verilecekler de battaniye olmalı. Bende göğüs pompası aldım ne olur ne olmaz Süt kaşığı ve biberon aldım emzik almadım kullandırmayacam. Ben ev uzak diye 2 tane fazla bebeğe takım koydum.
Ballisutt27 birkizanneesi hemşireye vereceğim şey 10 lu hastane çıkışı canım içinde var her şey Yedek 5 li hastane çıkışı dedim ya onda ağız mendili zıbın alt üst takım şapka ve eldiven var Pişik kremini koymakta kararsızım ben de
Gizemnurnr birkizanneesi herkeste farklı demekki ilk bebegimde göğüs ucu kremleri neler neler denedim sadece o duzetlmisti gogsumu süt denediği icin
birkizanneesi Ağız mendili yok birde ben ekstradan Pişik önleyici krem aldım Pişik oluşmaması için önceden günde 2 defa sürülmesi gerek. Göğüs ucu krem aldım doğuma bir iki hafta kala sürmeye başlayacam göğüs ucunda yara oluşmaması için. Islak mendil yerine de temizleme pamuğu kullanacam ekstradan kutusunu da aldım. Ama ne olur ne olmaz ıslak mendile bize ihtiyaç olur diye de 1 paket aldım.
Ballisutt27 keyfimin-kahyasi-misin eşofman takımı ile gideceğim o yüzden çıkarkende onu giyerim diye düşündüm canım
birkizanneesi Ballisutt27 tamam canım o zaman ben yok zannettim. Ama bence fazladan al ben her takımın içine koydum kruvaze içlik ekstradan çıtçıtlı zıbın 3 tane aldım ne olur ne olmaz diye. Bebek sonuçta ne olur ne olmaz. Pişik önleyici krem aldım ben incia dan yine incia dan göğüs ucu krem koydum doğal içerikli birde Pişik olmadan önlemek amaçlı ilk zamanlar dan başlamak lazım diye düşünüyorum. Göğüs pedi almadım ben onun yerine Süt VS gelme olursa göğüslerime ağız mendillerini bol aldım 2 tanesini kendime ayırdım onları koyarım göğsüme diye düşündüm. Ama listende öyle aman aman bir eksik yok. Birde ben ne olur ne olmaz sezaryen mi normal mi olacak doğum belli olmadığından çay ve tatlı kaşığı çatal kaşık bıçak şeker tuz ve kahve aldım. 2 tane de bardak aldım. Birde kolonya annem kalacak yanımda anneme de Alt üst kıyafet terlik iç çamaşırı hastane çantasını içine koyduk 1 valiz 1 puset gidecez. Ankara da yaşıyorum hastane evime çok uzak hastaneden eve gidene kadar 3 saat sürüyor gelişte 3 sürse 6 saat gidip gelme çok zor olacağından fazla fazla koydum. Arabamız da yok otobüsle 2 aktarma ile gidip geliniyor sizin ev yakın ve özel arabanız varsa gidip alıp gelinebilir tabi🥰
keyfimin-kahyasi-misin Ballisutt27 Yani bilmiyorum ama ben üstümü değişmeden doğuma alinmistim Üstüm batmıştı ondan dedim başka yerlerde nasıl bilemem
Ballisutt27 keyfimin-kahyasi-misin Allah Allah 😦 Elbise giydirmiyorlar mı canım doğumhaneye giderken?
Ballisutt27 Kızlar doktora verdiğim ilk takım en beğendiğin takım olmasın dedi kuzenim çünkü kanlı vs olabiliyor odaya gelince hemen değiştiriliyor dedi Sizce öyle mi yapayım?
keyfimin-kahyasi-misin Ballisutt27 Ewet Ben değiştirmiştim hemen azda olsa lekeleniyor ebenin elinden bile
Ballisutt27 keyfimin-kahyasi-misin tamam canım bende şimdi değiştirdim en sevdiğim takımı odada giydiririm o zaman