Dilaraunal Kizlar ben 13 haftalik gebeyim. Doktor cinsiyet icin erkek oldugunu söyledi. Bu haftalarda erkek diyip sonraki haftalarda cinsiyeti değişen kız diyen doktor oldu mu, alisveris yapmaya başlayacağım da emin olamadk.
deletedmom43191 Dilaraunal ilk gebeligimde 13 hafta erkek dendi hiç değişmedi suan önüme yatmış bana tekme atıyor koca bebek takla attircakmisim ona 😅😅😅 3 buçuk yas suan
Ecem_P Dilaraunal Siz bilirsiniz ama alışveriş için çok erken değil mi En azından cinsiyet gerektirmeyen eşyalarını alabilirsiniz şimdiden
gunaynur22 Dilaraunal Ecem Hanım a katılıyorum unisex olan şeyleri alın alışveriş için bencede bekleyin ben erken belli oldu diye yaptım herşeyi şimdi öyle bekliyorum baya erken halletmiş oldum malesef
Anneyimmmben Dilaraunal valla bana 13 haftalıkken erkek dediler 16 da tekrar erkek dediler 21 de kız dediler. Bence detayliyi bekleyin ben Allah’tan alışveriş yapmadim
Ecem_P Dilaraunal Heyecanınızı anlıyorum benim de ilk hamileliğim ama önümüzde daha uzun bir yol var 🙂
Merimeri06 Dilaraunal çok nadir değişir erkek cinsiyeti ama kıza göre daha kolay bilmesi biraz daha bekleyip emin olduktan sonra başlarsınız daha onunuzde uzun bir zaman var 🙂