Kubusnn Kivircikannee 20 yumurtlama gibi kist falan yok değil mi sonrası daha açık ama Yinede testleriniz koyu olduğu için sordum
Mervesp Meridaily valla anlamadım bu testi bence sorun bar testte bugun kasık agrım var bel agrısıyla
Meridaily Kubusnn t koyulaşması gerek diye biliyorum kuzum ama aklım karıştı şimdi😁 ikisi de koyu değil ya ona göre çıkarım yaptım
Kubusnn Meridaily testlerin içini açmış bende o yüzden anlayamadım neresi c neresi t kapaklarından diğerlerini anladım pik yok ama son 2 testin içi açık ne taraf idrar tarafı ondan çözemedim ben
Kubusnn Kivircikannee açıkçası çok anlayamadım testlerinizden pike çok yakın 20 si belki pik olabilir Yinede değerlendirme yapsaydınız kaçırmayın sonra yarın daha silik olacak mı bakalım tekrar
Kivircikannee Kubusnn 20 si pik kesin ama bi silikleşip tekrar koyulaşmaya çalışması bana da tuhaf geldi ama pco var bende geriden gelen yumurtam büyüyor da olabilir
Kubusnn Kivircikannee o yüzden kist var mı dedim aslında pcoda genelde testler pike yakın oluyor bende de PCO var oradan biliyorum teste devam edin bırakmadan
mrp2023 Merveemctgcl her gün yapman lazım canım regl biter bitmez biz bundan anlamayız ki pik mi olacak çoktan çatladımı
Merveemctgcl mrp2023 yumurta takibini doktorla yapıyoruz bu ay bunu merakımdan yaptım 😂bu gün testim daha silik muhtemelen dün pik bu gün çatlama oldu
Aysgl97 Merveemctgcl teşekkür ederim hemen hemen aynı gün adet göreceğiz sizinle inşallah iyi haberler alırız 🥰