Kubra001111 Kızlar ne durumdasınız, detaylı ultrasona girdiniz mi ben devlette düşünüyordum onu ama randevu çıkmadığı için özele aldım Martin 7 sine , bebeğin hareketlerini dışardan kaçıncı haftadan izleyebiliriz 🌞🌝🌺
Eylulasyamom Kubra001111 merhaba biz yarın tam 22 hafta oluyoruz 22+6 haftaya cumartesi gireceğiz detaylı ultrasona
Senaaaskr Kubra001111 ben mart 5 te godeceğim devlet hastanesi randevum var 22+6 da . Karnımda çok yukarı çıkmadıkça alt kısımda hareket ettiğinde dışardan bariz görünüyor . Esneme gibi 😅 Ama ben yeni görmedim birkaç lafta önce yaklaşık 18-19 -20 Li haftalarda gördüm ilk hareketlerini
Kubra001111 deletedmom43191 yaa bekleyelim o halde uygulamada da 1 hafta sonra da az da olsa görüleceği yazıyor ama bekleyelim 🐥
Eylulasyamom Kubra001111 bizde detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür sıkıntısınız bır kere de hallettik rabbim tüm bekleyenlere hayırlı haberler nasip etsin 🥰
Kubra001111 Senaaaskr ya bende erken hissettim ama düzenli olmuyodu kimi zaman genelde uyiyacagim zaman hissetmeye başladım 🌺
Mftt Kubra001111 22+4 hafta yarın detaylı ultrason var özel de 🥰hareketlerini hissediyorum çok nadir sert atıyor ama dışarıdan belli olmuyor
Kubra001111 Mftt evet bende de biraz sert olmaya başladı hissediyorum minigimi cuma günü detaylı’ya özele gideceğim sizin detaylı fiyatı ne kadar