Arzu19988 Kizlae bie gun oluyor birgun olmuyor.11haftadayiz . Bugun cok.kotuyum isfra edemiyorum bulantidan mahv oldum.tamamen ne zaman gececek?😩😩😩 GECMEYECEK DEMEYİN LUTFEN SON AYA KADAR YASAYANLAR YAZMASİN SHSJSN🥹
Annemidedinsen Arzu19988 ilk gebeliğimde 12 haftada bıçak gibi kesti daha da yaşamadım. Şimdide 9 haftalık hamileyim bunda da aynı şekilde bazen çok ağır geçiyor günler bazen idare eder 12 haftamda geçer ümidiyle gün sayıyorum
Gizemnurnr Arzu19988 Arzu19988 ilk gebeligimde 3. Ayda geçmişti bebekten bebeğe değişiyor simdikini söylemeyeyim
2cocuk2kopek Arzu19988 ilke gebelikte 6. Ayda bunda 12 haftalık oldum tam azaldı şükür bazen bazı şeylerde bulanıyor
Biranneikibebe Merhaba 13 haftalık geçti şuan arada bir bazı yiyeceklere karşı hassasiyetim var onun dışında bulantım olmuyor bir haftadır çok şükür ilacı bıraktım
tugcebaby1 15 de kesildi çok kustum 15 e kadar şuan 19 haftaya giricez enfeksıyon olunca bulantı geri geliyor
Seherdurkenn 8+2 haftalık hamıleyım mıdem bulanıyor ama hıc kusmadım normal mı bazende hıc mıde bulantısını yasamıyorum
DidemY Arzu19988 16+ 5 teyim hafifledi canım ben de 8 gibi başlamıştı hayatım kaymıştı ama şu an çok daha iyi❤️❤️😂
Ttug3895 Arzu19988 valla geçmeyince geçmiyor 36 haftalık oldum hala ilaç kullanıyorum prilam diye bir ilaç var onun sayesinde rahat hamilelik geçirdim bi doktorunuza sorun bence
Ozge16_ Arzu19988 31 haftalık hamileyim hiç bulantı ve istifra yaşamadım çok şükür🧿, inşallah sizinde en kısa zamanda bulamtılarınız biter🤲🏼🌸
yaren0611 Arzu19988 28 haftadan selamlar hala prilam kullanıyorum doğurana kadar bitmeyecek galiba diyorum 😂 ama mideniz bulansa da yemeye çalışın hafif şeyler sonra daha kötü bulanıyor aç kalınca
ShutUp Arzu19988 herkeste bir değil bu durum beni 6. Aya girdiğimde tam anlamıyla geçmeye başladı o 6. aya gelinceye kadar ömrümden ömür gitti cidden.
Yarenn24 Arzu19988 benim 7. Haftada başladı 11. Haftada kesildi canım prilam bulantı hapı yazmıştı doktorum o iyi geldi sanırım çok da güzel uyutuyordu 🥰