Crnn3871 SuzannaSulek kesinlikle çok iyi bi doktor ..bende ona gidiyorum 34+4üz Doğum ücreti de 3500 normal sezeryan epidural farketmiyor
SuzannaSulek Süper o zaman . Pazartesi soracağım yine de fiyatta uçmadığı sürece memnunum ben de . Allah kolaylık versin size de az kalmış.
deletenmom1841 RaziyeArif evin yakınsa iyi canım torbalı bana çok çok ters aliağa yakınında oturuyorum. Annemler gözde hastanesine yakın
RaziyeArif deletenmom1841 evim gözde ege şehir ve tepecik ege doğum evine çok yakın. Bakalım doğum ağrısı başlarda korkmazsam torbalı ya gitmeyi düşünüyorum ama tabi dediğim gibi korkmazsam 😏🤦♀️
deletenmom1841 ergeerim kötü bir doktor demedim ki bana soğuk geldi, çünkü ben de gittiğim doktorlarla kıyas yapıyorum. Enerji meselesi. Şebnem hanımda ilgili, iyi bi doktor. Umarım sağlıkla güzel doğumlarımız olur🙏
ergeerim deletenmom1841 zaten soğuk geldi denmiş yazmıştım birkac yorumda daha da okudum bu forumda. Demek istedigim de oydu zaten enerjisi tutan oluyor tutmayan oluyor. Güzel doğumlar yaptırsınlar bize, gerisi boş. Insan bu süreçte en büyük bağı doktoruyla kuruyor. Hayırlı doğumlarımız olsun 💜
Ebr_3534 Selenzy1 ben atasağlık hastanesine medine meltem adalıoğluna gidiyorum çokta memnunum doktorumdan ve çok tercih edilen bi doktor hastası çok yani. Muayene ücretide sgk 80 tl
deletenmom1841 RaziyeArif karşısındaki ege şehir hastanesine yolluyorlar küvez durumunda falan. @Depresif_polyanna
RaziyeArif deletenmom1841 ben sorduğum da bizim de küvezimiz var demişlerdi ama acil sıkıntılı durumda gönderiyoruz dediler.
RaziyeArif SuzannaSulek odayı özel tutabiliyor muyuz. Çok ıyiymis ya ben orayı baya baya düşünmeye başladım 😉🤰
SuzannaSulek RaziyeArif normal doğumda zaten tutmana gerek kalmadan tek kişilik odada doğum yapıyorsun yanında kimi istersen. Tv tuvalet buzdolabı herşey sana özel. Sadece sezaryen olursan oda tutman gerekiyor. İstersen bi gün muayene gel doktora. O sırada ameliyathane doğumhane yazan yere girersin kapı açık oluyor. Göz gezdirebilirsin odalara. Bizim burda halktan çok suriyeliler yararlanıyor maşallah. Ama en azından aynı odayı vs paylaşmıyorsun. Bence düşünürsen doğumu bi gez hastaneyi
RaziyeArif SuzannaSulek benim şimdilik normal doğum görünüyor bebek de kanala girmiş ama bende en ufak bi yalancı sancı vs yok 🤦♀️ bu arada 38+5 olduk
RaziyeArif SuzannaSulek tepecik kadın doğum da bebekle çok güzel ilgileniyorlarmış ama aşırı derecede suriyeli var ve odalar çok kalabalık ve pis 😏
bhrrhbpp24 Kızlar çiğli eğitim ve araştırma hastanesine giden var mı orası hakkında bilginiz var mı acaba devlet yarın oraya gidicem ama doktorlar ve hastane hakkında hiçbir fikrim yok
RaziyeArif SuzannaSulek bakalim salı günü gitmeyi düşünüyorum tabi o zamana kadar doğurmazsam 😊 yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 😊🙏
RaziyeArif SuzannaSulek bir de doktor öneriniz var mı orda ki hangi doktor daha çok tercih ediliyor bu konuda bilginiz var mı acaba
ergeerim melisers çok mutlu olurum aslında. Hastane doktor ve doğum süreci ile merak ettiklerimi tecrübe eden biriyle konuşmak iyi olurdu☺
melisers ergeerim instagramdan mesaj istegi gonderirseniz cevaplar sizi. guneserbulut. Henuz 15 gun oldu dogum yapali konusin rahatlarsiniz 😊
ergeerim melisers ne mutlu arkadaşınıza darısı başıma insallah 🤩 evet ilk gebelik ilk heyecan insan birşey anlamıyor. Ama simdi ne yaşayacağımı biliyorum e bir de bu sefer sadece ailemi eşimi degil çocuğumu da birakip doguma girecek olmak stresi arttırıyor ister istemez. Ilk doğumdan sonram zordu şimdi onu aratmasin Allah diyorum.
SuzannaSulek RaziyeArif amin inşallah. Ben genellikle Cengiz beyi tercih ediyorum. Sabah 7buçukta hastanede olursanız cengiz bey erkenden muayeneye başlıyor. Hemen sıra alıp girebiliyorsunuz.