GEBES3 Kızlar doktor benden regl öncesi hormon testi almış ve fsh, lh, tsh değerlerim yüksek baya ama dedi ki regl öncesi olduğu için böyle olabilir. Sizlerde böyle bir durum başına gelip regl 2. 3. Günü tekrar test verip düşme gören oldu mu ?
orkidemm_ GEBES3 madem doğru sonuç istiyor niye regl öncesi almış deli mi ne .Ayrıca bu hormon sonuçları en iyisi adetin 2. Yada 3. Günü doğru sonucu verir .
Mercan0652 GEBES3 ben de regl öncesi yaptırmıştim çok bişey farketmiyor galiba değerler stres de etkiliyor hormon yüksekliğini tsh yüksekliği vardı bende de hamile kalmak için baktiriyordum doktor ilacın dozunu yükseltince hamile kaldım zaten ☺️ doğuma kadar içiliyor ilaç da hala devam ediyorum içmeye
GEBES3 orkidemm_ evet neden aldı bilmiyorum ben genel kontrole gitmiştim almış ama dedi ki regl 2. 3. Günü tekrar bakalım ultrason ile baktı yumurtalıkların temiz dedi regl olmayı bekliyorum tekrar test vermek için ama hormonlar kafama takıldı 🥲
GEBES3 deletedmom43191 canım onu bende biliyorum ama doktor almış ve değerlerim yüksek çıktı adetimin 2. Veya 3. Günü yine gideceğim test vermeye bekliyorum şuan ama acaba başına gelen var mı diye merak ettim
orkidemm_ GEBES3 modunu düşürmesin hormon sonuçta bakılması gereken gün bakılmamış sıkıntı yapma. Canım
deletedmom43191 GEBES3 tamam işte bende onu diyorum 3 günde doğru sonuç verir simdi yanılma olur sonuclarda
GEBES3 deletedmom43191 olur mu diyorsunuz inşallah öyledir 🫠 regl de geçileceği tuttu bu ay stresle bekliyorum günü 🥲
GEBES3 Mercan0652 gerçekten mi canım ? Ya benim çok yüksek değerler biraz araştırdım sıkıntın yani bi de üçü birden yüksek olunca korktum yine de ümit ediyorum regl 3. Günü düşük çıksın diye
Mercan0652 GEBES3 canim stres yapmıştım ben o ara tsh 10 çıkmıştı resmen sonra doktor dozunu yükseltmişti ilacın öyle öyle düştü sonra hamile kaldım zaten. Stres yapmamaya çalış sende dozu yükselince düşer 2 haftaya merak etme
GEBES3 Mercan0652 stres yapmış olabilirim tam adet dönemimdi oldu mu okmadı mı falan test falan yaptım ondan yükselmiş olabilir mi diyorsunuz ? Hepsi bir den yüksek olunca korktum
Mercan0652 GEBES3 evet bende oldu mu olmadı mı derken çok stres olmuştum ondan yükseldi büyük ihtimal çünkü hiç bu kadar yükselmemisti o ara çok stres yapmişim demek ki stresten büyük ihtimal ve ağrım da aşırı çok olmuştu korktum düşük mü yapıyorum diye açıkçası 😅 regl olmuşum zaten sonra doktora gittim tsh ve beta HCG baktirmaya ağrı çok olunca öyle yüksek çıktı tsh