mervemom24 canım ben ilk çocuğumda bu şekilde yaşadım, nstdeki sancılara göre şıp diye doğurmam lazımmış doktorum öyle demişti ama ben hiç bir şey hissetmiyordum. Sonra doktorum çatı muayenesi yaptı ama keşke yapmasaydı yalancı sancılar denen sancılar zamanıydı büyük ihtimalle. Vee doğumu başlattı 1cm açıklık var diyerek. Sabah 10.30 gibi doğumhaneye girdim akşam 5e kadar suni sancı verildi ama hiç açılma olmadı. Doktorun çatı muayenesi yapıcam derse yaptırma normal doğum istiyorsan eğer. Sonra 17.15te sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım çünkü ne açılma oldu ne de başka bir şey. Sadece çocuğuma kasılma çektirmiş oldum ve karnım taş gibi olmuştu ben sezeryanla alın yapacak bir şey yok dedim. Bekleseydim çocukta bir terslik olabilirdi, ben zaten sürekli açılma var mı diye bakılmasına dayanamadım canım acıdı, çocuğum doğumdan sonra 5 gün küvözde kaldı kendine gelsin diye
Yani anlayacağın zor bir süreç oluyor, bu haftalarda normal ağrıların gelmeden doktor aksi bir şey söylemedikçe bekle kuzum