Musilk-1 Elifnur521 bende aynı durumdayım ama ben üçüncü yü istiyorum ikinci evliliğim eşimin çocuğu yok hemen yine hamile kalırım dedim ama olmadı daha siz yinede devam edin sağlıklı beslenme vitaminler
Pearll Elifnur521 rahim filmi cekindiniz mi belki tüplerde sorun vardır. Birde ultrasonda bu amh ile görünen yumurta sayisi nedir
sehnazz000 Elifnur521 yaşınıza göre bir tık düşük gibi geldi Tüp bebek neden denemiyorsunuz yaşınız geçiyor çünkü Normal yollardan olabilir tabi ama tüpleriniz açıksa başka bir şey yoksa
rabiayy Elifnur521 amh düşük diye öyle yapmıştır canım. 2 senedir deniyorum dedin ya ovulasyon testi denedin mi?
Eylley Elifnur521 amh düşük, zaten 1 altıysa direkt tüp bebeğe yönlendirme yapıyorlar. Bence çocuk istiyorsanız vakit kaybetmeyin normal olsun diye aşılama yaptırın
Kudenova Elifnur521 d vitamini, omega 3, koenzim q10, resveratrol kullan. Yumurta kaliten artar. Amh değerin bile yükselir çünkü fsh değerin normal. Önemli olan yumurta sayısı değil kaliteli 1 tane yumurtan olması.🌸