bbsskk kızlar merhaba sağ kasıkta, belimde özel bölgemde (bazende makatta) sancılar var normal mi yani ara ara gidip geliyor günde 4-5 kez falan. beneğin hareketlerini hissettiğim için iyi olduğunu düsünüyorum ama bu ağrılar normal mi 18+2yiz suan
Enf bbsskk canım bu ağrın geçti mi bende de baştan beri oluyorda dol kasık makat ağrısı hatta sol dokunamıyorum bile :( bebek sola yakınmış onu biliyorum sadece
Nurkry bbsskk bende şu an 18 haftaya girdim sağ kasıkta ara ara ağrı ve alt tarafımda batma tarzında gelip giden ağrılar var bu haftalarda oluyor herhalde önemli değildir inşallah,ne zaman sonra geçmişti hatırlıyo musunuz
bbsskk Enf bebek baskı yapıyormuş bende sacma bulmustum:( zamanla gecti dediğim gibi, simdide bel ağrıları bacak ağrıları var 28. haftadayım
Enf bbsskk Ben ilk zamandan yaşayınca anlam veremedim de herkeste ayrı belirtiler var Allah sonumuzu hayr etsin 💕
bbsskk Nurkry bazen banada batma oluyo mesela bugün var tam anlamıyla geçti diyemem ama eskisi gibi değil
bbsskk Nurkry bazen banada batma oluyo mesela bugün var tam anlamıyla geçti diyemem ama eskisi gibi değil