Gizemburcuu Arkadaşlar doktorum 33. Haftamda çatı muayenesi yapacak. Sizce erken mi? Burada doğumu tetikliyor gibi açıklamalar okudum endişelendim
Aynuradymn Gizemburcuu doktorunuz baya erken yapiyormus benim 39+2 olduk agrim sancim yok die sadece bi kere kontrol etti tetiklemesin ddi oda sezeryansa bekletmemek icindi bakti cati uygun bidaha etmedi agrin yoksa tetikletmim ddi tekrardan hayirlisi olsun wardir doktorunuzun bi bildigi herhalde
Gamzeercan Ben 39 oldum hala erteliyo doktorum cuma gidicem çatı için bakalım senin neden bu kadar erken yapıyoki
Gizemburcuu Gamzeercan anlamadım 28.hafta kontrolümde 1 ay sonra Çarı muayenesi yapacağım deri 33 e denk geliyor
Gizemburcuu Aynuradymn inşallah dediğiniz gibi vardır bir bildiği güveniyorum doktoruma aslında ama endişelendim yinede
Gizemburcuu Yalinn8 kontrolü 33 de yapacağım dedi ama açılma olurda bir haftada falan gelirse bebek erken Doğum olur korkusu başladı bende
Yalinn8 Gizemburcuu peki erken dogumla ilgili bi belirtin var mi ki oyle dedi? Yoksa nie bunu soktu aklina?
Aynur_ma Benim 30cu haftadan 3 kere bakti 36dayim 3.5 acikligim var bende erken dogum riski oldugundan oyle erkenden bakti amma catii muayinesi teyiklemez dogumu merak etmeyin
Yalinn8 Gizemburcuu ee nie o kadar erken yapiyor ki, daha zamanin var bence yumusamadir, acilmadir, bebegin donmesidir... 33 erken karar vermek icin