Peri_Omer Fraublt-31111 ben daha adet olmadim 3-6 hafta içinde adet olacaksin dedi doktor.. sadece leke gibiyse sorun yok bence bende de akinti oluyor bazen .. benim kurtaj 28 ocaktaydi
Peri_Omer Fraublt-31111 Inwallah hayirlisi canim.. bir defa ben de adet gorursem uzulmiycem cunki doktor gor dedi zaten.. bu ay siz ovulasyonunuzu takib etdinizmi?
Peri_Omer Fraublt-31111 Adet olacagin tarihi biliyormusun? Ben pik gordum 21i. 14gun sonra testde cixmasi lazim mesela onunla hesapliyorum .. sende ne zaman?
Fraublt-31111 Peri_Omer Biliyorum canım ama günüm geçti adet olmadım bu hafta leke geldi durdu sonra beyaz akıntıya döndü ovulasyon testide yapmadım
Fraublt-31111 Peri_Omer Eski âdet tarihime göre 7 şubatta olmam lazımdı olmadım yani bugün gebelik testi yapacam bakalım beta değerim düşmüşüm çünkü Almanya’da yaşıyorum istediğim zaman kan tahlili yapamıyorum
Fraublt-31111 Peri_Omer Geçen hafta leke akıntım oldu durdu şimdi oruçluyum o yüzden beyaz akıntıya döndü
Peri_Omer Fraublt-31111 bende daha ovulasuonun pik oldugu gunun 8. Gunu.. dayanamayip test yaptim tabii ki neqativ) Hiç bir belirtim de yok.. ben de oruçluyum .. Allah bu ay nasib etsin saglikli gebelik Inwallah isteyrn her kese
Peri_Omer Fraublt-31111 ben de olmadim bende 28 ocak.. ben ovilasyonumu takib etdim 21i pik gordum bu gun 12 ci gun test neqativ daha adet olmadim daha