Mayalime Fey04 Allah yardımcınız olsun Allah size hayırlı kapılar açsın inşallah 🫂❤️ Bu koydukları teşhis sadece fetal dna da mı çıkıyor? Detaylıya gitsen orda da bilgi verebilirler mi sana? Perinatolojiyle görüşsen bide
byzblcm Fey04 Vardır rabbimin bir bildiği kuzum böyle düşün hiç kendini üzme dualarım seninle çok üzüldüm😔
Fey04 byzblcm Allah razı olsun canım Rabbim kimseye böyle bişey yaşatmasın ömrümden 10 yıl gitti diyebilirim
S-nur1 Fey04 kuzum benim çok üzüldüm Rabbim sabır versin dua edicem senin için kürtaja mı alacaklar 🥺
Fey04 S-nur1 vajinal doğumla aldılar hayatımda yaşadığım en kötü deneyimdi imtihanıma isyan etmiyorumda çok tuafım tarifsiz
S-nur1 Fey04 neden vajinal doğum oldu çok zor olmuştur eminim ki Rabbim gücünü sabrını bol versin hep dua ettim yükün hafiflesin inşallah canım benim🌸
mucizem4423 Fey04 yaa çok ama çok üzüldüm Rabbim yüreğine ferahlık versin gerçekten hissettiklerini tahmin bile edemem çok üzgünüm.. o kadar büyük mutluluklar yaşarsın ki dilerim bu büyük acın hafifler … o senin şefaatçin öbür dünyada artık Allah ın izniyle
Zero93 Fey04 Bu yaşadığınız son sınavınız olur inşallah çok üzüldüm gerçekten. Rabbim yüreğinizi ferahlatsın çok daha güzel günler sizi beklesin inşallah
Zero93 Sinemlimi Benim kırmızı renk kanamam olmuştu 1 gece hastanede yattım. Bence gidin doktor bir baksın ne olur ne olmaz
mucizem4423 Sinemlimi canım benim de yerleşme kanamam olmuştu koyu değil pembe ama herkesin bedeni farklı ve farklı olabilir korkma iyi olur inşallah