Sinemlimi Benim 14 mayıs transferdi şu an 5+6 dayız ama bugün kahverengi leke geldi doktorum kahverengi lekeden korkma dedi yaşayan var mı bu durumu
Zero93 Sinemlimi Ben kanama yaşadım 5+5te. Baya kanamam oldu 1 gece hastanede yattım. Zaten iğne ve fitil kullanıyordum. Çok şükür 16.haftadayiz bir şey olmadi
Fey04 Sinemlimi ben 7.haftada yaşadım 17.haftadayım 16.haftada tekrar geldi bebek biraz aşağaya yerleşmiş ondan oluyomuş
mucizem4423 Sinemlimi merhaba canım benim de yerleşme lekelenmem olmuştu sonra bir daha gelmedi çok şükür kan verdiğim günlerde falandı yani çok başımda olabilir dendi bana da telaş yapma hiç
Mayalime Fey04 olur canım bir dahakine sorarım ben şuanda 16+6 yım çok şükür 🥹 sizinle beraber böyle bir yola girdik çok şükür ya bugünleri gördük Allah sağlıkla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
mucizem4423 Fey04 Mayalime S-nur1 kuzular bize de oğluş geliyo Allah ın izniyle amniosentez somuçların geldi mi nasılsınız kızlar her şey yolundadır inşallah
Fey04 mucizem4423 oyy gözünüzaydın canım aminiosentez çıkmadı ama ultrasonda herşey normal çıktı bi kaç yerde araştırma yaptım büyük ihtimalle aminiosentez temiz gelecek Allahın izniyle 🤍
Mayalime Fey04 oyy maşallah çok şükür canım 🥹🤎 12. Haftada kıza benzetti bi kaç güne tekrar gidicem net öğrenirim 🥹🥹🩷