Fey04 Mayalime bende paylaşmak için çok güzel bi fotoğraf çekmiştim elimde kaldı neyse 20.haftada falan ikna olursa paylaşırım belki sjsjsjsks😂😂
Mayalime mucizem4423 tabikide bilmeyerek 😂😂 doktora diyicem asla eşime söylemesin tutamaz ağzında çünkü
mucizem4423 Asill01 canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla ilerletip zamanında kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
S-nur1 Asill01 Keşke erken vermeseydiniz çok stresli geçiyor zaten şuan düşük çıkarsa uzun süre takibini yapmak zorunda kalıcaksın inşallah güzel çıksın haber ver
Asill01 S-nur1 25 beta sonuc kagıdında 1 hftalık gebelik yazıyor doktorumlada görüştüm daha cok yeni ve çok erken die gayet iyi sonuç dedi
Fey04 Asill01 ayyy canım hayırlı olsun güzel güzel artışların olsun öncelikle sonra minik kalp atışını duymak nasip olsun inşallah 😍😍
mucizem4423 S-nur1 bence sonradan değişmesin diye kesin Emin olunca yaptırmak daha mantıklı senin tarzın hoşuma gitti ben de tek öyle yapıyım anımız olsun
Fey04 S-nur1 eşim paylaşma dedi net bi şekilde sadece biz bilelim gerek yok dedi bende doğru buldum 😂😂