Ztkn2 Kızlar merhaba benim transferim 2 nisanda . Mesajları okudum hepinizin bebekleri hayırlı olsun allahım kucağınıza almayı nasip etsin . Beni de dualarınızda bulundurur musunuz. Bizde anne baba olmayı çok istiyoruz bende böyle belirtilerimi doktor kontrollerimi bebeklerimi buraya haber etmek isterim 🥹
Marsmelow Ztkn2 Rabbim nasip etsin inşallah. Ramazan’ın sonlarında her geceyi Kadir gecesi bilmek lazım. Dualarımız kabul olsun inşallah. Bende sizin işin dua edicem. Buraya güzel haberinizi yazın inşallah 🙏🏻 🌷
mucizem4423 Ztkn2 canım benim sen de aramıza hoş geldin inşallah çok güzel olacak merak etme burası pozitif alanı çok şükür geldiysen demek ki sen de pozitifi göreceksin 🫶🏻 dinlen bol bol keyfine bak hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
mucizem4423 Fey04 evet canın korkma yerleşmedir muhtemelen ama sen yaz kan sulandırıcıyo kesip fitili arttırmıştı benim ki ama devamı olmadı zaten doktoruna yaz uzan dinlen naptın devamı gelmedi değil mi
Fey04 mucizem4423 ben kan sulandırıcı kullanmıyorum canım bi kere oldu bi daha olmadı çok şükür ama korktum sürekli tuvalete gittim gece boyu
Ztkn2 mucizem4423 ayyy hoşbuldummmm çok teşekkürler inşallah pozitif olur inşallah çok heyecanlıyım bana transfer öncesi sonrası yap ya da yapma dediğiniz şeyler varsa can kulağıyla dinleyebilirim sonuçta sizde bu yoldan geçmiş ve pozitifi almış insanlarsınız 😍🥰
mucizem4423 Fey04 korkma benim de olmuştu aynı öyle bi şey olmadı devamı gelmedi çok şükür ama insan öyle oluyo geldi mi geliyo mu diye
Rachelgreen94 Kızlar merhaba bende dün transfer oldum, bugün uzanıyorum wc su içme vs dışında kalkmıyorum bu süreçte tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı. 3 nisanda umarım buraya güzel haberlerimi yazarım ben de♥️♥️
Marsmelow Rachelgreen94 Rabbim nasip etsin inşallah 🙏🏻 🥰🥰 Bana doktorum 2 gün kendini yorma sonra istediğin gibi gezebilirsin demişti. İçin rahat edecek şekilde davranmak en güzeli. Sevdiğin dizileri izleyip kafa dağıtabilirsin. Dua etmek ve tespih çekmek bana çok iyi gelmişti. Zekeriya Peygamberin duasını okuyorum her gün. Allah dualarımızı kabul etsin. (Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernì ferden ve ente hayrul vârisîn) 🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷🌷
mucizem4423 Rachelgreen94 inşallah canım güzel haberlerini alalım Allah ın izniyle Meryem süresi dinlemiştim dinliyorum da hala bol bol suyunu iç bana nar suyu önerilmişti tarım kredinin doğal nar suyunu tükettim ilk günler ama sonraki günler midemi bulandırdı içemedim
Fey04 Rachelgreen94 Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin kuzum yorma kendini bol bol dinlen hepde yatma evin içinde birazcık yürü sonra yat kuzum her gün iki yumurta yemeğe çalış avokado kabak çekirdeği havuç ceviz incir ye canım birde kabız olmamaya çalış bunun için kayısı ye yada suyu 😘😘 bol bol su tüket duş alırken sıcak suyla alma canım
Rachelgreen94 mucizem4423 inşallah çok teşekkür ederimm bugün 3. Gün ama hiç transfer olmamışım gibi belirti vs yok normal mi böyle olması