mucizem4423 Fey04 ay valla geçen gün arkadaşlar geldi bi şey yapma sakın yaparsan gelmeyiz diyorlar valla istesenizde yapamam dedim ksksksks sağolsunlar çayı bile biz gelince demleriz dediler de o kadar da değil dedim ay 😂😂
S-nur1 Fey04 Ay bacım valla ben öyle bi ara unuttum tekrar atmıştım ya sen de günde 3 mu kullanıyorsun
Fey04 S-nur1 2 kullanıyorum kuzu fitille aynı zamanda kullanıyorum fitili uyguladığımı hatırlıyorum ama estrofemi hatırlamıyorum içtiğimi neyse içtim yaa arkadaşımda tüp bebek annesi bişey olmaz dedi bende de oldu aynısı dedi Allahım sen koru
mucizem4423 Fey04 bi şey olmazdı merak etme ben günde 3 kere 2 şer tane içiyorum benim de bazen kafam karışıyor
mucizem4423 Kızlar progestan fitil vajinal daralma yapıyormuş ya peki ittirirken bu sabahkinde artık rahim ağzımın büyüdüğünü farkettim top gibi olmuştu normal mi acaba o neden olur bilen başına gelen var mı
S-nur1 mucizem4423 Normal kuzum benimde öyle progestan zaten rahim kalınlaşması ıcın uzun süre kullanımda sertleşiyor fitili koyarken felan baya zorlanıyorum ben rahim ağzı daraldı sertlik çok içerde ama normal dr ilaçları ne zaman keser acaba 🙇🏼♀️
mucizem4423 Bi de benim işim oturarak oluyo genelde iş yerinde bazen uzanabiliyorum ama genelde oturuyorum sorun olur mu acaba
Mayalime mucizem4423 estrofemi kalp atışı duyulunca bırakıcaz dedi iğneyi de 8. haftada bırakıcaz fitili de muhtemelen 12 de bırakırız dedi duruma bağlı.
mucizem4423 S-nur1 oluyo tabi canım o normal evet ben de bazen günlük ped bazen havlu kâğıt koyuyorum