C_i_i Sema7 Kesinlikle çok iyi bir dr şafak hoca . Gözüm kapalı tavsiye ederim hep bende . Aklımda olsun canım teşekkürler 🥰
mucizem4423 Mayalime amiiin inşallah Rabbim güzellikle sonuçlandırsın evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah hayırla sağlıkla mutlulukla huzurla 🥰🤲🏻
S-nur1 mucizem4423 Kalp atışıyla bir görcem kuzum doktor 7.haftaya randevu verdi direk ama ben 6+4 De felan gidicem o zaman da duyarım ınsallah
Mayalime S-nur1 benimde 6+4 e denk geliyor. ayın 24 ünde ultrasonum var ilk gidişim olacak inşallah hem kese hem kalp atışını görürüz. 🥹
S-nur1 Mayalime Ya seninle herseyimiz aynı bana tam bayrama verdi ama bayramda kapalı maglum bende hesapladım 6+4 de gideyim dedim çoğu kişi duymuş o haftalarda inşallah bizde duyarız balım senin gidişat nasıl iyi misin
Mayalime S-nur1 inşallah canım 🥹 iyiyim çok şükür arada belim ağrıyor kasığım flan iştahsızlıkta var normal diye varsayıyorum 😂😂
Cnsnsns S-nur1 kız maşallah sen baya kan verdin herhalde ben daha sonra hiç vermedm doktor istemed diye 😂
S-nur1 Cnsnsns Yok aşkım 3.kanı verdim ilk 2 doktor istedi bunu ben verdim gidişat nasıl acaba diye aklım kaldı😂😂
Cnsnsns S-nur1 hahaha iyi yapmışsın bende dün bir idrar testi yaptım canım sıkıldığı için önceki sonrası yaptım 😂😂😅
S-nur1 Mayalime Benimde bel ağrım var ya hiç bi iş yapmamama rağmen hep uzanıyorum oturuyorum ama ağrı var
Mayalime S-nur1 evet evet benimde öyle. Kazasız belasız keseyi kalp atışını göreydik 🥹 çok sabırsızlanıyorum yaaaa