Gulbahcesi_ mucizem4423 benım vurulunca acımıyor yakmıyor ama sonrasında morluk oluyor sağa sola dönemiyorum cok acıyor etlerim
mucizem4423 Gulbahcesi_ aynı benim de öyle oluyo bi de transferden bir gün önce de merdivenlerden düştüm zaten kalçam mosmor Yanş ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum Allah yardımcımız olsun 🫣🥰
Sema7 Mayalime transferden bir buçuk ay önce infulanza oldum o zamandan beri öksürük kaldı.cigerden gelen bı öksürük değil ama boğazım kurudukca oksuruyorum
Mayalime Sema7 ayy benimde eşim olmuştu transfere 10 gün kala bana geçti o ara ilaç kullandım biraz hafiflemişti. Tedaviyi bıraktım diye transferden sonra öksürük devam etti çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun 🥹
Sema7 Mayalime kusura bakma canım yeni gördüm bu yazını. Ben omegrav vitamin takviyesi kullanıyorum ekstra folik asit vermediler şuan zaten içinde var diye sanırım
mucizem4423 Fey04 ben kalçadan iğne ve fitil olarak kullanıyorum her yerden saldırmış benim doktorum ksksksks
Gulbahcesi_ mucizem4423 amın amın ınsallah benım doktorda aynı vallahi gün içinde boşluğumuz yok ilaç saatlerinden🤷♀️
Gulbahcesi_ Fey04 benim sadece kalçadan hergun fitil de gunde uc kez duphaston gunde ıkı estrofem gunde uc 😅 folik birde oda mom vital