S-nur1 Mayalime Yok kuzum günümü bekliyorum öncesinde yapmak istemedim stres olur diye Salı günü test günüm
Fey04 Esmezgulcin93 değer referans dışı kırmızı gözüküyodu ondan canım bence sen iki gün sonra tekrarla kaç söyledi teste
Minerva94 Selam kızlar. Benimde 2. Denememdi. Öncesinde de 2 aşılama olmuştu. 25 inde 5.gün çift embriyo transferi oldum. Bugün test günümdü. Allah’ıma bin şükür 245 çıktı. 25şubatta transfer olanların test günü olmalı bugün. Ne durumlardasınız ❤️❤️💐💐
Mayalime Minerva94 ben dayanamadım erkenden yapmıştım canım çok şükür benimde pozitif size de hayırlı olsun sağlıkla kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah 🌸🌸🌸🌸🩷🩷🩷🩷🩷
Fey04 Esmezgulcin93 kuzu bende sadece kasık ağrısı oldu ama ilaçlarda yapar dediler başka bi belirtim yoktı benim
byzblcm melosssss0334 gel sarılalım🥺 pes etmiyoruz çabucak toparlanıyoruz ve yola devam ediyoruz çünkü biz çok güçlüyüz🥲 senin 3.müydü
melosssss0334 byzblcm evet canım ilki taze transferdi ikincisi dondurulmuştu ikiside 5. Gün 5aa kalitedeydi ikisi nasip olmadı bu ise 3. Tedavim 2 tane 3. Gün embriyosuydu buda negatif oldu o kadar ağladımki bir tanesi bile istememiş beni diye 5 yıldır koşuyorum koşuyorum ama bir yere varamıyorum ve bu beni çok yordu bunu yazarken bile ağlıyorum hem çabalarıma hem emeklerime hem heveslerime 😞
byzblcm Asill01 🫂 birgün tekrardan burda buluşacağız güzel haberlerle, dün çok ağladım ama bugün çok güçlüyüm sende kendini toparla Allahtan ümidimizi kesmiyoruz, hiç bişeyde bizim kadar değerli değil bunuda unutma🌺
Asill01 byzblcm bnde sabaha kadr ağladım tlfnuda kapattım doktorum yine aradı bgun baya teselli edior adam Histereskopi yapalım adette gel dedi bu kez bunu deneyelim dedi bizim ilk tüp bebek deneyimimiz bu çok zor bi süreçmiş gerçekten rabbim bizleri mükafatlandırsın inşallah