Asill01 ikiside aynı markaydı early markası bütün değişik markalar burda satılıor galiba geçendede nimo die bişeydi
Asill01 Fey04 eşim yok dior illa dedikleri günü beklicez yakın olsa gidermde baya uzak hastane idrar testi yapmışmıydın peki
Dilan-F Fey04 gozun Aydın canım rabbim sağlıkla huzurla kucağına aldırsın yavrunu insallah darisi başıma bu ay benimde insallah transfer tarihim belli olucak emek hocanin eli insallah banada iyi gelir 😭🩷
Fey04 melosssss0334 bi yandanda korktum çon ayakta kalamıyorum ayakta çok durduğum kasığım batıyo oturuyorum 🥲
Fey04 S-nur1 şuan ezan okuyo Rabbim gönlüne göre versin Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin kucağını doldursun 🙏🏻
Asill01 Fey04 aynn sabah ilk idrarla yapcam ama idrarda negatif kanda pozitif gören çok fazla kişi war inşallah ya test bozuktu yada bnde kanda pozitif görürüm moral 0oldu bide beyaz çizgi çıktı testte bariz belli beyaz çizgi
melosssss0334 Fey04 canım ya benimki resmen adet ağrısı gibi belim ve kasıklarım ama uzanınca geçiyor dediğin gibi inşallah hayırlara vesiledir normalde adet vaktim ya şuan 4 gün geçmiş oluyor ondan oluyor ya da tutunma belirtileri bilmiyorum🥹
Fey04 Asill01 kuzum belki değerim daha düşüktür idrarda çıkmıyo olabilir ümitsizliğe kapılma pozitif düşün hep ben inanıyorum 25 şubat hepimize uğurlu geldi🥲❤️
Fey04 melosssss0334 tutunma belirtileridir kuzum kime sorduysam hepsi aynısını dedi bende bel ağrısı çok nadir oluyo ama kasık ağrım dediğin gibi adet ağrısı gibi benimde adetim düzene göre 3 gün geçti🤭❤️
Serber0000 Kizlar bende 26 şubat transfer oldum. 7 gün idrarda negatif gördüm. Bugun 9m gun yine negatif gördüm. Boyle olup sonradan pozitif gören oldu muuu??
Fey04 Serber0000 forumda gezerken bi kaç kişide görmüştüm öyle yaşayan o yüzden idrar yapmayın diyo doktor bence kan ver test gününde ben idrar hiç yapmadım kanda öğrendim