Esmezgulcin93 Benim umudum kırıldı kızlar transferin 5.günü ovitrelle iğnenin yarısını vuruldum bebeğin tutunması içinmiş pazartesi erken gebelik testi yaptım ama o yüzden çift çizgi çıkmış olabilir
Mayalime melosssss0334 senden de Allah razı olsun canım 🩷 benimde öyle ağrılarım var canım korkma kalçama atıyor hatta bacaklarım ağrıyor akıntım da var normal
Asill01 byzblcm hayır ya yumurta çatlatma iğnesi o tutunmayla ne alaka bnce yanlış bilior yapan arkadaş yumurtayla tüp bebekte ne işi warki rahmin direk içine bırakılıor zaten herşey dışarda gelişmiş halde öle deilmi
Esmezgulcin93 Asill01 taze transfer 1.kaliteydi benim geçen hafta perşembe kan tahlili oldum 2 hormonuma bakıldı verdi doktor yarısını yaptık zaten yarım dozun etkisi çabuk atılır yoksa cuma kan istemezdi die düşünüyorum
Asill01 Esmezgulcin93 tazeyse tamam canm zaten opu yapılıor mecbur kullanıorsun şimdi anladım kusura bakma azönce dondurulmuş olarak düşündüm
Asill01 Esmezgulcin93 ama ovitrelle idrardan 35günde atılıyor oyuzden idrara aldanma kan dogruyu veriyor aşılamada başıma geldi cnkü bu olay idrarda war kanda 6cıkmıştı sonra 8e cıktı kümyasala döndü idrar testinde pozitif veriyor kanda vermior
Asill01 Esmezgulcin93 kanda pek nadir yalancı pozitif cıkıo ama idrarda net yalancı pozitif ovitrellede hcg war cnkü kanda 5ve 10arasında olursa yalancı daha yüksek cıkarsa yalancı pozitif deil gebeliktir
Asill01 Esmezgulcin93 aşılamada ovitrellenin vücuttan tamamen atılması süresi olarak 35gün denildi walla her doktor farklı bişi sölüor artk hangisini dinleyecez şaşırdık