Fey04 Kızlar 25 şubata transfer için gün verdiler benimle aynı gün transfer olacak arkadaşlar nasıl geçiyor günleriniz👶🏼❤️
RMLove Fey04 rica etsem biraz işlemlerden bahsedermisin bende martta başvurmayı düşünüyorum totelde eşin kaç kere geliyor iş gereği izin alması biraz zor bakalım süreç nasıl ilerliyor biraz bilgi verirmisin 🙂
Dilan-F Fey04 canım merhaba nasılsın bende Kocaeli üniversitesindeyim daha öncede yazışmıştık seninle senin yumurta toplamı işlemini nezaman yaptılar ? Benim 3 şubatta yaptılar bu ay regl oldum gittim muane oldum hersey yolunda dedi marttaki regl döneminde gel dediler bana transfer için
Fey04 Esmezgulcin93 ayyy inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız seneye bu günleri bebeklerimizle geçiririz 😍😍
melosssss0334 Fey04 ayy inşallah canım inşallah şuan sizin doktorunuzda ilaçlarınız düzenledi mi ? Ben estrofem , folik asit ve corasprin kullanıyordum. Şimdi prednal , duphastom ve progestan göbekten iğne de eklendi 😍
melosssss0334 Fey04 hemde nasıl canım bende başka bir forumda arkadaşın birisine sordum o bende yok dedi bende bir tek bende sandım hem bulantı bazende baş ağrısı yapıyor canım gögüslerim çok hassaslaştı 😔
Fey04 melosssss0334 bende baş ağrısı yapmadı da ilk günlerde baş dönmesi yaptı yaa 1 saat sonra inanılmaz bi mide bulantısı oluyo
Fey04 RMLove canım ben devlette yapıyorum üniversite hastanesinde o yüzden önce iki defa aşılama yaptırman gerekiyor tüp bebek raporu çıkması için eşin sadece işlem günü geliyo spermi veriyo o kadar. İşlem gününe kadar olan tüm süreçlerde sen tek başına gidip geliyorsun. Tüp bebeğe bazen bazı durumlarda direk geçiriyorlar mesela amh düşüklüğünde aşılamayla vakit kaybetmeden direk tüp bebeğe rapor çıkarıyorlar eşte sorun olursa oluyo mu bilmiyorum. Eğer özelde yaptırcaksan direk zaten tüp bebek için planlamaya başlıyolar. Hee bide devlette tüp bebek raporu hakkı için 3 yıl ve üstü evlilik hiç yaşayan çocuk olmaması gerekiyor prosedürleri çok fazla internetten bulabilirsin
melosssss0334 Fey04 ay evet bende de oluyor canım bende kafamda kuruyorum sanıyordum psikolojik sanıyordum ama sende de oluyormuş ama hap işe yaramış bulantıda umrumda değil canım benim rahim kalınlığım 11 di en son senin kaç ?
RMLove Fey04 canım ben üniversite hastanesine gittim bende pcos var 3 yıldır evliyim 3 kere çatlatma oldum malesef olmadı özellikle direk tüp bebeğe başlicam eşim test vermişti sonucu temiz çıkmıştı özelde direk başlayacağım günler zor geçiyor mu peki iğneler falan zor oluyor mu yapması