Merve-Beyto 20+2 olduk. Annem kayınvalidem hissetmen lazım diyorlar ama ben hissetmiyorum. Erkek çocuğu dağa çabuk hareket etmeye başlarmış bide. Bugünde hastahanede birisi ilk gebelikte geç hissedilir dedi. İlk gebeliği olup 20. Haftada hisseden var mııı???
staRmama Merve-Beyto kuzum ilk gebelikte yanlış hatırlamıyorsam 22. Haftaya kadar normal demişti doktor
melsaanne Merve-Beyto benimde ilk gebeliğim erkekti 20-21 arası hissetmiştim normal bence bunun için canınızı sıkmayın
Ayshababy Merve-Beyto saçma sapan şeyler konuşuyor sizinkinler her bebek farklıdır kızım olucak 15 haftada minik minik kalp atışı gibi şeyler oluyordu 20+4 barsak haraketi gibi hissetmeye başladım 22 haftada tekmeleri başladı yengemde erkek bebeğe hamile ama tam tersi daha haraket etmiyor bebeğin keyfi nezaman gelirse haraketlerini hissettirir endişelenme canım yakında hissedersin
gezentianne Merve-Beyto İlk hamileliğimde 22-23. haftada hissetmiştim. Sırtüstü uzanıp elinizi karnınıza koyun o gergin halde hissedilir ileriki haftalarda endişe etmeyin.
Imran_deniz25 Merve-Beyto ilk gebelikte sıkı karin kaslarimizdan dolayı geç hissediyoruz benimde öyleydi ve 20den sonra hissettim sonra bi ara 1 hafta hiç hissetmedim araştırdım rahim büyüdüğü için kendisi küçük kalıyormuş o zaman da hissetmeme oluyormuş benim öyle oldu şimdi sagolsun tekmeleye tekmeleye varlığını belli ediyor 🤭
Happyka Merve-Beyto kızlarımı hep bu haftalarda hissediyordum oğlumu fazla hissetmiyorum 26 haftalık olacağız . Yemek yedikten sonra tekme atar fazla değil yani
poyrazmom_ Merve-Beyto bu kişiden kişiye değişir ben 20 den sonra gözle görülür şekilde hissetmeye başladım ilk gebelik erkek 13. Haftadan itibaren hissediyodum ama kelebek kıpırtısı gibi
BusraS1907 Merve-Beyto ben daha gec hissetmiştim hatta doktorum erken hissedenler zaten bebeği değil bagırsak hareketleri ile karıştırıyor demişti bence hiç canımı sıkma yani normal bişi boşver kim ne diyor
DENIZ_55 Merve-Beyto saçma sapan konuşuyor insanlar kafanı takip endise etme bebeğe bağlı bu durum mesela çok fazla hamilelik yaşayan erken hisseder der benim 6 gebeligim ama ben 18 haftada hissetmeye başladım hissedersin bi kac haftaya canım merak etme
aylaamomm Merve-Beyto hiç endişeye kapılma canım bebeğin eşi yani plesantwn önde olabilir buda geç hissetmeni sağlar bende o haftalarda hiç hissetmedim gibi normaldi yani ama 25.26 da böyle hissediyorsun pıt pıt gibi
Dilos6 Merve-Beyto Herkesin farklıdır ben 19 da hissettim arkadaşım 22 bu sağda solda akıl veren cahillere kulağını tıkamazsan çok kafaya takarsın her şeyi
Elifff2112 Merve-Beyto bana da herkes nasil hissetmiyorsun hissetmen lazım diyordu 22. Haftamda hissettim valla doktoruma da sordum bir çok etken var olabilir dedi şu an 28.haftadayim yine öyle aşırı aşırı hareket etmiyor normal düzeyde sıkıntı etmeyin
DidemY Merve-Beyto bebeğin kilosuyla da alakalı oluyormuş ben 16+5 teyim bana da 1 1.5 ayın var dedi doktor
Sema2019 Merve-Beyto ben ilk gebeliğim de 22-23 haftalik hisstmistm ayrica bebegim erkekti ve son ayda bile cok az hareket ediyordu üzülmeyin ve çok duymayin herkesn söylediklerni herkes ayni olacak diye bisey yok valla hamile kadınlar acaba nasıl üzülür die düşünüp düşünup herseyi konusuyorlar
minigim__1 Merve-Beyto 19+2ydi hiç unutmuyorum kızımın ilk hareketini hissedişim🤭 erkeği kızı bilmiyorum kilonuz varsa belki ondan da olabilir
Ayca123 Merve-Beyto boş boş konuşuyorlar dinlemeyin ilk gebeliğim erkek nerdeyse 26 da hissettim adam akıllı