Damlayakar Merhaba arkadaşlar adetime 1 gün kaldı dün kan testi yaptırdım beta hcg 50,84 çıktı sizce iyimi değerim ? İki gün sonra tekrar artış olmuşmu diye bakılacak daha önce 3 kimyasal geçirdiğim için sevinemedim bile :( hâla korkularım var. .
denizannee Damlayakar regline 2 gün kala bu değer iyi bence benim gecikmemin 3.günü 14.7 çıkmıştı içini ferah tut annesin sen hoşgeldin aramıza 😊
songul123 Damlayakar peki genetik testleri yaptırdınmi canım 4. ye hamile kalmadan önce 3 düşük çok fazla çünkü benimkide aynıydı
Damlayakar songul123 hayır yaptırmadım birçok doktora qittim çoğu gerek duymadı kimyasal gebelikleri düşükten saymadıkları için gayet sağlıklısın dediler biraz stresten uzak dur olcak dediler hep 🙏
Tugbax68 Benim 1 gun geçtiğinde 34 idi daha öncede 1 kimyasal birde kürtaj geçmişim var bende sevinememiştim takı bebeğinin ultrasonda hareketlerini görünceye kadar şimdi 21+3olduk sende bol bol dinlen yediğine içtiğine dikkat et bol dua et inşallah sagliklica geçer korkma
gdaslik Damlayakar gayet iyi artması gerektiği kadar artmış. Biz keseyi değer 6000 in üzerindeyken görmüştük ama vajinal ultrasonla belki daha erken görülebilir.
Hulya3007 Merhaba arkadaşlar bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay 18 günüm geçti bugün bthcg 104.7 pazartesi tekrar yaptıracağım ama kese görünmüyor bilgi sahibi iseniz yardımcı olun bana ltfn