Mihrasahra Burnosunn_annesi devlet hastanesi yapmıyor canım en uygun yapan özel hastanede 3 500 civarı :))
Emne_kck Burnosunn_annesi canım devlette tepecikte bağlı ekhizmet binası Bornova da orda Perinatoloji de ayrıntılı yapılıyo ama çok kısa sürüyo Dr kendisi sonrasında özel bi yerde daha detaylı yaptırın diye yönlendiriyoruz demişti bana
Emne_kck Burnosunn_annesi bi de 9eylül üniversite hastanesinde yine perinatoloji öğretim üyesi Erkan bey var ona randevu bulabilirsen gidebilir ama yandal olduğu için extra ücreti oluyo 2-3 bin civarı
Burnosunn_annesi Mihrasahra buraya iyi burda kaldığım yerde 6 bine yakın🙄 yapacaktım ama son anda İzmir’e gitme planımız oldu orda yaparım dedim var mı bildiğin doktor canım🥰
kubrasal99 Burnosunn_annesi devlette yaptirmadim ama cinarli hastanesinde yaptirdim 3 ay once 2800 gibi bi fiyati vardi bilginiz olsun ✨
Burnosunn_annesi @seyma0661 canım sende izmirdesin diye hatırlıyorum nerde yaptırdın detaylı ultrasonu🥰
seyma0661 Burnosunn_annesi ben alsancak Tesla mr’da yaptırdım doktorumun yönlendirmesiyle. Kasım ayında 1500tlhe yaptırmıştım gayet memnun kaldım
Burnosunn_annesi Emne_kck teşekkür ederim canım aslında özel daha iyi bakar diye düşünüyorum her türlü yaptıracam Büyük ihtimal devlette gün veriyor uğraşamayız zamanımız kısıtlı iyi bakan doktor olsunda 🥲burda kaldığım yerde 6 bine yakın dendi yüne yapcam dedim bakalım hayırlısı
kubrasal99 Burnosunn_annesi detayli ultrasonumu yapan doktorun adi Elif hanimdi ama soyadini hatirlamiyorum 🥲 memnun kaldim evet herseyi acikladi kestirip atmadi. tavsiye ederim ☺️✨
Burnosunn_annesi Emne_kck Allah razı olsun canım benim zaman konusunda zor olur ailem çeşmede bide gidiş geliş zor olur eşimin iznide az detaylıyı kaçırmak istemiyorum bakalım😊
gizem_sert Buca Tınaztepe Hastanesi karşında perintoloji kliniği var 3 Mart’ta oraya gidicem CD olarak veriliyormuş tüm kayıtlar. Fiyat olarak da nakit 3500 TL karta 3800 TL fiyat verdiler.