MervEslinArden Defnemome 26+2 benimde 2 hafta eksik hesaplayarak ilerliyorum sezeryan olcak bu uygulama tam 40+0 olarak hesaplıyor 😊
Handey Defnemome iyi gidiyor çok şükür bebiş inanılmaz haraketli.🙃 yavaş yavaş alışverişe başladım artık.sizin nasıl geçiyor?
OzgeSelcuk @Defnemome @Handey nerelisiniz kızlar ? Cinsiyet nedir ? Ben malatyalıyım. Malatyada yaşıyorum. Allah nasip ederse 2.kızım geliyor. İlkiyle arası 5 yaş 🤭 kontrolumuz p.tesi gidince öğrencem kılosu boyu nedir diye. Sizler nasılsınız ?
Defnemome Handey ne için zorlu için mi valla zor geçiyo kızım da baya rahat geçmişti Buda uyuyamıyor gece ya
OzgeSelcuk Handey hey maşallah. Rabbim analı babalı büyütsün. Aynı zamanlarda dogum yapacagız ne guzel bi tesadüf oldu böyle 🥰
Alone1453 Benimde ilk gebeliğim oğlum olucak 😇25+6 olduk gün ıcınde cok hareket hıssetmıyorum gecelerı hıssedıyorum kontrolümüz ayın 26 sında 🤲🏻🤍
Handey OzgeSelcuk amin canım hepimizinkini🙃 ben sezaryen olucam mayıs ortası gibi olacak sanırım doğum.senin ki normal mi sezaryen mi?
OzgeSelcuk Handey doktorum henüz bir şey söylemedi. İlki sezaryendi fakat ben normal doğum çok istiyorum bakalım olcak mı. Sezaryene sen mi karar verdin yoksa doktorunmu söyledi