TwinsAndBeren Nihat Hatipoğluna her ramazan sorulan ‘orucu bozan şeyler’ ile buradaki annelere sorulan ‘oruç tutsam bebeğime zarar verir mi’ sorusu kapışır bence 😂😂🤦♀️ sormayın artık şöyle şeyler, linç yiyorsunuz üzülüyorum sonra 😅
RabiaK27 TwinsAndBeren bencede saçma geliyor bebeğin gelişim evresinde saatlerce aç susuz kalmak mantık işi değil ki Rabbim böyle bir kolaylık vermişken bence tutmamak gerekli hamileyken gerekli vitamin takviyeleri falan da var ayrıca hem kendine hem bebeğe eziyet gibi geliyor bana benim düşüncem bu yönde 🌸
AnayimBenAna_ TwinsAndBeren bide yani insan Allah ile arasında olan ibadeti yapıp yapmaması gerektiğine başkalarının fikirleri ile neden karar verir.. tutacaksan tut milleti niye günaha sokuyosun😂
mucizemom8 TwinsAndBeren burda duyuyorum birde etrafim da olanlar da diyor acaba tutsam mi tutsam bebeğe zararı olur mu diye 🤣 tutma diyorum borcum olacak diyor diyen de daha 7 haftalık hamile tam bebeğin gelişimi haftaları 🤦
TwinsAndBeren RabiaK27 evet ben ek gıdaya geçene kadar emzirme döneminde bile tutmadım çünkü ben açsam bebeği nasıl doyurabilirim. Açlığı da geçtim susuzluk daha kötü. Ki anne karnındaki bebek için daha riskli bence bütün gün aç susuz kalmak 🥲
TwinsAndBeren AnayimBenAna_ ‘doktorum izin vermedi ama sizce bişey olur mu tutan oldu mu’ yani diyor ki doktordan daha iyi biliyorsunuz size sorayım dedim 😂😂😂
mucizemom8 TwinsAndBeren valla öyle tutma diyince de borcum olacak sonra nasıl tutacam diye daralıyor senin yerine ben mi tutayım diycem olmuyor 🤣
TwinsAndBeren aycinelizsmom evet istedikleri cevabı alamayınca Allah korusun dinsiz falan yapıyorlar bizi bi de 😂
staRmama TwinsAndBeren hahahah kız Allah izin vermiş sen hala neyi zorluyorsun ki bebeği riske atıyorsun ya anlamıyorum bazı insanları uzun yola çıkarken oruç tutanlarla yarışır onlar 😂
aycinelizsmom TwinsAndBeren tabi kız bi onlar dindar çünkü baksana hamileyken bile oruç tutacam diye yarışıyorlar 🫠🤣🤣
mucizemom8 TwinsAndBeren valla hak ediyorlar Allah tutumayin buyurmuş bunlar tutsam mi diye bize soruyor yani tut dersek tutacak herhalde 😂