Bsnrarmgn Yalova’daki atakente şeker yüklemesi yaptıran var mı fiyatı nedir acaba? 2 aşamalıymış şeker yükleme test. Sanırım iki hafta sonra bana yapılacak ama fiyatını hiç sormadım. Bilen var mı?
Ceydametee Bsnrarmgn ayy ben yaptırdım ama tam hatırlamıyorum fiyatı ama çok pahalı değildi yani en fazla 1000 TL hatta daha uygundur ben yılbaşından önce yaptırdım
Bsnrarmgn eceeelmn ben de Sedat beye takipliyim, sigortamız yok o yüzden merak ettim. Detaylı ultrason için 4950 tl verince şeker yüklemesinin fiyatını bi düşündüm 😅😅 üç kere kan alınıyormuş ben de 1000den fazladır diye düşünmüştüm teşekkür ediyorum
eceeelmn Ceydametee olsun üzerinden daha fazla geçtiyse unutmanız normal ben de eşime kart gecmisinden baktırdım 😂 az olduğunu hatırlıyorum da tam fiyat bilmiyordum
Ceydametee eceeelmn Bende az hatırlıyorum ama yılbaşından sonra artmıştır diye düşündüm benim önümüzdeki hafta doğumum.Bende Sedat bey e takipliyim :)
eceeelmn Ceydametee maşallah sağlıkla kucaginiza alın yavrunuzu inşallah 🌸 biz de 29+2deyiz daha yolumuz var 😂 heyecan dorukta
Ceydametee eceeelmn 29.haftadan sonra hiç geçmiyor diyolardi o kadar hızlı geçti ki hiç anlamadım 🥲Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🫶🏻
Ceydametee Bsnrarmgn 2 kere kan alınıyor bi testten önce glikoz içmeden sonra içtikten yarım saat sonra
eceeelmn Bsnrarmgn haklısınız ben de öyle düşünüyordum da az olması aklımda yer etmiş 😂 rica ederim insallah güzel sonuçlar alırsınız 🌸