Polikistikanne Düzenli ise doğum habercisidir. Takip edin eğer örn. 5dkda bir 2dkda bir gibi bir sonuç alabiliyorsanız doktora görünmelisiniz 🌸
Melekcaner61 crazyymom stres yapmayın streste arttırabilir önce bi duş alın çok sıcak olmayan bi suyla haftalarımız aynı bende çok yaşıyorum ama dinlenince geçiyor . Duş alıp dinlenin gerçek doğumsa ağrınız şiddetlenecektir iyice anlarsınız
Girlmama crazyymom o bemde sürekli oluyor normal bişey hatta dün de nst bağlanırken kızım bir sağda bir solda toplanıyordu ebe de güldü uzan ayağının altına yastık koy bi de karnına yağ ya da kremini sür magnezyumun varsa onu da iç
crazyymom Girlmama magnezyumu gün içinde içtim bi duş alicam birazdan bakalım geçerse yalancı kasılmaymis
crazyymom Ayshababy tam olarak geçmedi ama sıklığı azaldı belliki yalancı kasılma yaşıyorum çok teşekkür ederim 🌸🤍
Ayshababy crazyymom ben 24+3 haftalıkım tam 24 haftamda çok ağrım olmuştu kasılma falan temizlik yaptım için heralde bütün gün geçmedi hastaneye gittim her şey normaldi ertesi gün geçti kasılmam arım belki sizinde öyledir
crazyymom Ayshababy evet evet kesinlikle bazayi kaldırdığım için olmuştur insan yinede telaşa kapılıyor işte