Hayallerdualaraemanet140822 Kızlar 36 haftalık hamileyim dişim apse yapmıştı az önce patladı bebeğe zarar verir mi korktum bı kaç yazı okuyunca da
Mrvemr3449 Benimde başıma geldi de az bir miktardı tükürdüm hemen zaten ama bişey olacağını düşünmüyorum
Hayallerdualaraemanet140822 Mrvemr3449 ya bende tükürdüm hemen ama bazı yerlerde erken doğum riski vs yazınca korktum açıkçası inşallah bişey olmaz
Bebekonunannesi Ben pazartesi sezaryen olucam testlerde crp 0.5 fazla çıktı doktorum sordu hemen idrarda yanma mı var diye yok dedim diş etim apse yapmış. Hemen antibiyotik gargara falan verdi. İsterseniz doktorunuza bir görünün bence doğumunuza da az kalmış
Hayallerdualaraemanet140822 Bebekonunannesi mutlaka sabah yazacağım kendisine inşallah kötü bir şey olmaz
Mrvemr3449 Hayallerdualaraemanet140822 ben 37+4 haftalık hamileyim bir hafta önce bilemedin 2 hafta önce olmuştu sanırım bişey olmadı. Anneler olarak herşeyde evham yapıyoruz tabiki güzel düşünün iyi düşünün iyi olsun. Kana karışacak şekilde olsa belki korkulabilirdi ama tükürmüşsünüz zaten bende öyle yaptım korkmayın ♥️
Hayallerdualaraemanet140822 Mrvemr3449 çok teşekkür ederim kesinlikle annelik delilik demekmiş en ufak bir şey de o kadar çok korkuyorum ki hayırlısıyla Rabb’im sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰