Sultan19 12+3 olmak güzel bulantılarım azaldı ama daha çok var sanki bebeğimi görmeye heyecanlı olanlar burada mı ☺️
Papatyapapatya Sultan19 12+5 bende randevunun hemen gelmesini istiyorum...daha cinsiyyeti bile bilmiyorum...sağliklı olsun diye hep dua ediyorum...Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin....❤
Gizemmm1 Heycan olmaz mıııı hiç yaaa çok merak ediyorum bian önce Ağustos gelsin de bebekimi göreyim istyrummmm 🥰🥰
deletedmom832 Burdayızzz🤰🏻heyecanlı demek az kalır yanında artık net bir cinsiyet öğrenmek istiyorum Ctesi görücem inşallahhh ♥️
Den 🙋🏻♀️12 haftamdayim bugun kontrolum var insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi 🐣🌸🌸 cokk cokk heyecanliyimm 🤗
Merveogz 11+6 benimde çok mutlu ama stresliyim . Arkadaşlar sizde bugunlerde regl olacak gibi ağrı oluyor mu? Dün. Aşladı doktoruma gittim hemen rahmin büyüyor sıkıştırmaya başladı normal dedi 🤔
Sevvalacr Kızlar merhaba doktor bana 11 haftalıkken 10+5günlükken 4boyutludan %90erkek dedi şok oldm çok erken tahmnde bulundu
Papatyapapatya Burcuctn ben yaptırdım cevaplar iki hafta sonra çıkıyor dedi...randevu bulamadım 14şubata ...20şubata ancak bula bildim randevu...inşallahh güzel çikar bi sorunumuz olmaz...